wataru

4 followers
·
9 following
wataru
More ideas from wataru
Chef Julio Delgado's presentation on Craft, La Batalla de 2012, @The Chef's Garden by Steelite International, via Flickr

Chef Julio Delgado's presentation on Craft, La Batalla de 2012, @The Chef's Garden by Steelite International, via Flickr

Platos y boles de la vajilla Craft de Steelite

Platos y boles de la vajilla Craft de Steelite

Craft by Steelite, via Flickr.

Craft by Steelite, via Flickr.

amuse 1.Clam steamed with sake , source canola flower & kouji 2.vegetable Ballotine 3.Baked sweet potato mouss &foie gras 今月のこだわり野菜と前菜盛り合わせ3種 ・貝の酒蒸し塩麹と菜の花のディップ ・大山鶏と季節野菜のバロティーヌ ・焼き芋とフォアグラのムース コスパ抜群で健康にも良い一皿。おひとりさま限定900円 ビタミン、ミネラル、たんぱく質が一皿で取れるように意識してます。

amuse 1.Clam steamed with sake , source canola flower & kouji 2.vegetable Ballotine 3.Baked sweet potato mouss &foie gras 今月のこだわり野菜と前菜盛り合わせ3種 ・貝の酒蒸し塩麹と菜の花のディップ ・大山鶏と季節野菜のバロティーヌ ・焼き芋とフォアグラのムース コスパ抜群で健康にも良い一皿。おひとりさま限定900円 ビタミン、ミネラル、たんぱく質が一皿で取れるように意識してます。

仙台国際ホテル|結婚式場写真「三陸産アワビのすり流し、フォアグラのテリーヌ、自家製からすみ等の7種を寄せた「アミューズ・ブーシュ」」 【みんなのウェディング】

仙台国際ホテル|結婚式場写真「三陸産アワビのすり流し、フォアグラのテリーヌ、自家製からすみ等の7種を寄せた「アミューズ・ブーシュ」」 【みんなのウェディング】