“小さな幸せ”が花言葉♡スミレがテーマのスイーツで可憐で可愛いおもてなし♡にて紹介している画像

Pink Piccadilly Pastries: Violet Macarons for Tea with recipe and real edible sugared violet flowers!

Today, I made japanese confectionery NERIKIRI which express spring flower UME

練りきり「春手毬」。Spring nerikiri titled "Haru temari" created by "mikeranalove." ★It's an aggregation of umé (Japanese apricot) flowers. Lot of time and labor, but beautiful ! And the pick used as a fork is assumably a sharpened umé twig.

『もののふ・長久堂』【きょうの『和菓子の玉手箱』】の画像 | きょうの『和菓子の玉手箱』

『もののふ・長久堂』【きょうの『和菓子の玉手箱』】の画像 | きょうの『和菓子の玉手箱』

junichi mitsubori (@junichi_mitsubori) | Instagram photos and videos

junichi mitsubori (@junichi_mitsubori) | Instagram photos and videos

Related image

Related image

わがし屋 よだもち (@wagashi.yoda) | Instagram photos and videos

わがし屋 よだもち (@wagashi.yoda) | Instagram photos and videos

Relais & Chateaux - L’Oustau de Baumanière is renowned for its gourmet dining and its elegant and welcoming hotel – the epitome of unaffected Mediterranean art of living. Oustau de Baumanière - FRANCE #plating #presentation

Relais & Chateaux - L’Oustau de Baumanière is renowned for its gourmet dining and its elegant and welcoming hotel – the epitome of unaffected Mediterranean art of living. Oustau de Baumanière - FRANCE #plating #presentation

正月用上生【梅】上生菓子 和菓子 wagashi

正月用上生【梅】上生菓子 和菓子 wagashi

478 Likes, 12 Comments - sakey (@sakey3803) on Instagram: “・ ・ もういくつねるとお正月♪ 鏡餅の予約に和菓子屋さんへ。 ・ ・ #和菓子#上生菓子#生菓子 #ねりきり#お菓子#スイーツ #山茶花#サザンカ#冬の花 #カタチ製作所#輪花皿…”

478 Likes, 12 Comments - sakey (@sakey3803) on Instagram: “・ ・ もういくつねるとお正月♪ 鏡餅の予約に和菓子屋さんへ。 ・ ・ #和菓子#上生菓子#生菓子 #ねりきり#お菓子#スイーツ #山茶花#サザンカ#冬の花 #カタチ製作所#輪花皿…”

. Today I made japanese confection #nerikiri which is hydrangea shaped

. Today I made japanese confection #nerikiri which is hydrangea shaped

Résultat de recherche d'images pour "patisserie"

Résultat de recherche d'images pour "patisserie"

today, I made japanese confectionery nerikiri which express spring▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ . このところバタバタしていて、.... . 合羽橋へ足りない型を買い足しに行きたくて行きたうてうずうずしていて、、 やっと今日行ってこれて、すっきり! . でも歩き回って花粉を存分に吸ったせいか、 今頃くしゃみがとまりません. . さてさて、今日ののおやつ、、 . 「春手毬」を練り切りで作りました。 . #宮澤奈々 先生 (@nana_miyazawa )プロデュースの曲げわっぱに、 大好きな紫のカバー( @num_nuan )をかけた中に 春色の手毬を合わせてみました。 . 今日は中身は小豆漉し餡です . ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️#和菓子教室#和菓子#上生菓子#japaneseculture#nisnup#wagashi#japon#お菓子...

today, I made japanese confectionery nerikiri which express spring▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ . このところバタバタしていて、.... . 合羽橋へ足りない型を買い足しに行きたくて行きたうてうずうずしていて、、 やっと今日行ってこれて、すっきり! . でも歩き回って花粉を存分に吸ったせいか、 今頃くしゃみがとまりません. . さてさて、今日ののおやつ、、 . 「春手毬」を練り切りで作りました。 . #宮澤奈々 先生 (@nana_miyazawa )プロデュースの曲げわっぱに、 大好きな紫のカバー( @num_nuan )をかけた中に 春色の手毬を合わせてみました。 . 今日は中身は小豆漉し餡です . ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️#和菓子教室#和菓子#上生菓子#japaneseculture#nisnup#wagashi#japon#お菓子...

Pinterest
Search