2015 All American Recipe Contest Winner – Favorite 4th of July Recipe This easy chicken burger recipe goes from kitchen to table in just 20 minutes. It’s a delicious combination of ground chicken tossed with Fresh chunks of California Avocado and seasonings.

Chicken Avocado Burger

2015 All American Recipe Contest Winner – Favorite 4th of July Recipe This easy chicken burger recipe goes from kitchen to table in just 20 minutes. It’s a delicious combination of ground chicken tossed with Fresh chunks of California Avocado and seasonings.

鶏モモ肉 2枚 刻みネギ たっぷり @料理酒(下味用) 20cc ●大根おろし 250g ●ミツカン穀物酢 50cc ●水 50cc ●砂糖 大さじ1/2 ●みりん 大さじ2 ●醤油 大さじ2 ●オイスターソース 大さじ1/2 ★塩 少々

お酢でサッパリ♥鶏のみぞれ煮

鶏モモ肉 2枚 刻みネギ たっぷり @料理酒(下味用) 20cc ●大根おろし 250g ●ミツカン穀物酢 50cc ●水 50cc ●砂糖 大さじ1/2 ●みりん 大さじ2 ●醤油 大さじ2 ●オイスターソース 大さじ1/2 ★塩 少々

Leave out the tofu. Cabbage and minced pork meatballs. Steamed. The kids can have a soy dipping sauce.

レタスで包む!ふわふわ豆腐シュウマイ

Leave out the tofu. Cabbage and minced pork meatballs. Steamed. The kids can have a soy dipping sauce.

門外不出のトマトパスタ6000レポ感謝!

門外不出のトマトパスタ8000レポ感謝!

ポテトクリームは、通常のポテトサラダより口当たりがクリーミーでなめらか。その正体は、マッシュポテトを牛乳などで伸ばし、とろとろの状態にしたもの。

新感覚のポテトサラダ「ポテトクリーム」が流行中!お店でもおうちでも楽しめる♪

ポテトクリームは、通常のポテトサラダより口当たりがクリーミーでなめらか。その正体は、マッシュポテトを牛乳などで伸ばし、とろとろの状態にしたもの。

継承【ふっくら梅干し】漬け方・作り方

継承【ふっくら梅干し】漬け方・作り方

「継承【ふっくら梅干し】漬け方・作り方」ふっくら美味しい梅干しです。作り方を詳しく記載しました。守って行きたい日本の食文化、梅干しはお家で作ろう! 材料:【材料】■、○完熟梅、○粗塩(天然塩)..

Pinterest
検索