和食でありながら少し洋食のアレンジを加えたメニュー構成の場合も、基本の並べ方は変わりません。

日本人ならきちんと知っておきたい、正しい「和食の並べ方」

和食でありながら少し洋食のアレンジを加えたメニュー構成の場合も、基本の並べ方は変わりません。

和食の基本的な器配置

和食の基本のテーブルコーディネート

takeovertime

A striking fusion of form and function, the unconventional Kasokudo Bonsai Planter by designer Adrian Magu is as stylish as it gets.

〈京料理 たん熊北店〉伝統的なおせち料理9品。【高島屋限定】迎春個食おせち

〈京料理 たん熊北店〉伝統的なおせち料理9品。【高島屋限定】迎春個食おせち

Kitcho is definitely one of the ryotei in Kyoto where diners can truly feel this exclusive atmosphere and of course every dish served is excellent.

Sanma (Pacific saury) rod shaped pressed sushi

Sanma (Pacific saury) rod shaped pressed sushi 秋刀魚の棒ずし Love the plate!

sushi

sushi 寿司 Bruce says, "Gorgeous presentation but I have to think it came from a non-Japanese chef given the cultural phobia of items in

・桑手付莨盆[昭和] ・九谷焼麦わら手盃[昭和] ・瀬戸盃[江戸] ・染付小皿[19c] ・袱紗[明治]

・桑手付莨盆[昭和] ・九谷焼麦わら手盃[昭和] ・瀬戸盃[江戸] ・染付小皿[19c] ・袱紗[明治]

Pinterest
Search