More ideas from さわ
エクアトゥール (麻布十番/フレンチ)★★★★☆4.68 ■予算(夜):¥30,000~

エクアトゥール (麻布十番/フレンチ)★★★★☆4.68 ■予算(夜):¥30,000~

Creativity in the Kitchen with JB Restaurant | FOUR Magazine

JB Restaurant in downtown Ljubljana, Slovenia, is S.Pellegrino's Top 100 World's Best Restaurant share an insight into their creative process in the kitchen.

簡単な3ステップで、見た目が華やかなオードブルが完成! (1)食パンは型抜きして、焼き型にセットします。 (2)マヨネーズ、クリームチーズ、モツァレラチーズ、パルメザンチーズ、サワークリームを混ぜたソースに、刻んだホウレンソウとアーティチョークを加えます。 (3)オーブンで焼きます。

簡単な3ステップで、見た目が華やかなオードブルが完成! (1)食パンは型抜きして、焼き型にセットします。 (2)マヨネーズ、クリームチーズ、モツァレラチーズ、パルメザンチーズ、サワークリームを混ぜたソースに、刻んだホウレンソウとアーティチョークを加えます。 (3)オーブンで焼きます。

This beautiful sushi roll is easier to make than you'd think! A dish that's sure to impress your guest at your next gathering, they won't believe you made it yourself!

Braided Cucumber Sushi - This beautiful sushi roll is easier to make than you'd think! A dish that's sure to impress your guest at your next gathering, they won't believe you made it yourself!