煮物・炊き合わせ

214 Pins274 Followers
http://otozure.jp/ https://www.facebook.com/otozure / Japan / Ryokan / Kaiseki / As guest's, you will be fortunate enough to have three delicious restaurant choices- Unyu, traditional Japanese "Kaiseki" (multi-course), Zuiun for French food and Choshu where the art of preparing Teppanyaki in front of the diners adds a touch of excitement to one's dining experience

Yuba (tofu skin) dish from Kaiseki (traditional multi-course meal) at a Ryokan (Japanese inn)

石川県の郷土料理「治部煮」レシピ紹介!|ふるさとれしぴ

石川県の郷土料理「治部煮」レシピ紹介!|ふるさとれしぴ

にくの匠 三芳 (みよし)

『ブラボー!無敵の肉懐石【にくの匠 三芳】京都祇園』

にくの匠 三芳 (みよし)

凧 (ハタ) - 経堂

凧 (ハタ) - 経堂

「賀茂茄子と鰊の冷焚合わせ」1,300円~。相性のいいなすと鰊を炊き合わせ、冷やしたひと皿。

「賀茂茄子と鰊の冷焚合わせ」1,300円~。相性のいいなすと鰊を炊き合わせ、冷やしたひと皿。

津和野温泉観光ホテル 津和野温泉宿わたや

津和野温泉観光ホテル 津和野温泉宿わたや

紀尾井町 福田屋

『紀尾井町 福田屋』

京都 料亭 魚三楼

京都 料亭 魚三楼

たん熊北店 - 料理写真:お料理

たん熊北店 - 料理写真:お料理

瓢亭

Japanese Sweets, Japanese Candy, Japanese Sweet

KYOTO 2014 -GION-MARUYAMA,GION,SOUTH-SIDE-OF-GION-MACHI,KAISEKI-CUISINE,WASHOKU,MARUYAMA-YOSHIO,DURING-2014-GION-MATSURI,JP / 京都、衹園丸山、祇園丸山、衹園丸山本店、ぎをん、衹園、祗園、祇園石段下、祇園町南側、京料理、和食、料理屋、京懐石、茶懐石、懐石料理、京都の老舗料亭、京都の老舗料理屋、四季、丸山嘉桜、和食、精緻を極めた空間で至福のひと時を、平成26年の歴史的衹園祭期間中 | by 七福神

KYOTO 2014 -GION-MARUYAMA,GION,SOUTH-SIDE-OF-GION-MACHI,KAISEKI-CUISINE,WASHOKU,MARUYAMA-YOSHIO,DURING-2014-GION-MATSURI,JP / 京都、衹園丸山、祇園丸山、衹園丸山本店、ぎをん、衹園、祗園、祇園石段下、祇園町南側、京料理、和食、料理屋、京懐石、茶懐石、懐石料理、京都の老舗料亭、京都の老舗料理屋、四季、丸山嘉桜、和食、精緻を極めた空間で至福のひと時を、平成26年の歴史的衹園祭期間中 | by 七福神

なすの肉味噌あんかけ!の画像

なすの肉味噌あんかけ!

なすの肉味噌あんかけ!の画像

Pinterest
Search