龍太郎 江崎

9 followers
·
7 following
龍太郎 江崎
More ideas from 龍太郎
早春の椀種は甘鯛、湯葉、筍、姫くわい、春子椎茸など。祇園 なん波

早春の椀種は甘鯛、湯葉、筍、姫くわい、春子椎茸など。祇園 なん波

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

Seiji Yamamoto's food at Ryu Gin in Tokyo. Seiji's respect of Japanese cooking traditions and the simplicity of the ingredients comes through in his culinary style

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

龍吟 創作 和食

家で料理をしてもなかなかお洒落な見た目にならない…なんてことありませんか?いつもの料理でも盛り付けを変えるだけで一気にお洒落に見えちゃう方法があるのです。それは【お皿にソース】の盛り付け方☆ いつもの料理にいろんなソースを垂らしたり落としたりするだけでまるでフレンチ料理みたいになってしまうとっておきの盛り付け方法をご紹介します。

Marjoram roasted rack with morel panna cotta and fava beans by chef Daniel Humm of restaurant Eleven Madison Park from New York