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食品日本

mifuji shokudou

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Flooded Udon Noodle Nests  200 grams of dry udon noodles  6 cups of home made chicken stock  2 cups of chopped vegetables, I used a mixture of broccoli and sweetcorn  2 cloves of garlic, finely chopped  5 fresh free range eggs  1 tablespoon of white wine vinegar, for poaching the eggs  small bunch of chives chopped

Flooded Udon Noodle Nests 200 grams of dry udon noodles 6 cups of home made chicken stock 2 cups of chopped vegetables, I used a mixture of broccoli and sweetcorn 2 cloves of garlic, finely chopped 5 fresh free range eggs 1 tablespoon of white wine vinegar, for poaching the eggs small bunch of chives chopped

ごぼう天うどん

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だるま弁当 | 駅弁 | お弁当 | 群馬の駅弁 高崎弁当 - たかべん

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Top 5 Ekiben! Taste local food on your shinkansen trip | tsunagu Japan #TsunaguJapan

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浅草のうな重は下町情緒と相まって、ちょっと粋な感じがしますよね。東京でうなぎを食べるなら、そんな雰囲気も一緒に味わいたいものです。しかし、「土用丑の日」のような特別な日でないと、なかなか食べに行く機会がないかも知れませんね。最近では、外国人向けのガイドブックでも紹介され、観光の際にわざわざ食べに来る人もいます。世界の人たちからも人気の和食が、こんなに近くで食べられるのですから、たまには、ちょっと奮発してみませんか?誰もが知る有名店から穴場的なお店まで、一挙にご紹介します。1.初小川(はつおがわ)初小川は創業は明治40年、老舗のうなぎ屋さんです。100年前から継ぎ足しているという秘伝のタレ...

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