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三色洋風ごはん Three-colored rice bowl in Western style

三色洋風ごはん Three-colored rice bowl in Western style

豚肉と夏野菜のキーマカレー (レシピNo.1854) 1. 生姜、にんにくはみじん切りにし、なすは縦8等分に切って半分に切り、パプリカは乱切り、プチトマトはくし切りにします。 2. 鍋にサラダ油、にんにく、生姜を弱火で熱し、香りが出たら豚肉を焼く様にして炒め、豚肉の色が変わったら残りの1.を加えます。  3. なすがしんなりしてきたらカレー粉を加え、香りが立つまで炒めます。  4. 3.に(A)を加え、煮立ったら弱火で味がなじむまで30分程煮、(B)を加えてさらに10分ほど煮ます。  5. 炊き立てのごはんを器に盛り、4.をかけ、あればディルを添えます。

豚肉と夏野菜のキーマカレー (レシピNo.1854) 1. 生姜、にんにくはみじん切りにし、なすは縦8等分に切って半分に切り、パプリカは乱切り、プチトマトはくし切りにします。 2. 鍋にサラダ油、にんにく、生姜を弱火で熱し、香りが出たら豚肉を焼く様にして炒め、豚肉の色が変わったら残りの1.を加えます。 3. なすがしんなりしてきたらカレー粉を加え、香りが立つまで炒めます。 4. 3.に(A)を加え、煮立ったら弱火で味がなじむまで30分程煮、(B)を加えてさらに10分ほど煮ます。 5. 炊き立てのごはんを器に盛り、4.をかけ、あればディルを添えます。

Japanese red rice, Sekihan - steamed mochi rices with red beans and eaten as celebration.

Japanese red rice, Sekihan - steamed mochi rices with red beans and eaten as celebration.

donburi de copos de salmón e ikura

Donburi de copos de salmón e ikura

Salmon Ochazuke  This is a simple and homely Japanese dish, sometimes made as a quick snack or even to make use of leftover rice.

Salmon Ochazuke This is a simple and homely Japanese dish, sometimes made as a quick snack or even to make use of leftover rice.

Takenoko Gohan, A Bamboo Shoot Rice, with Elegant Fresh Herb Leaf (Ki-no-may) as Garnish, One of the Most Popular Rice Dishes in Japan|筍ご飯

Takenoko Gohan, A Bamboo Shoot Rice, with Elegant Fresh Herb Leaf (Ki-no-may) as Garnish, One of the Most Popular Rice Dishes in Japan|筍ご飯

Bamboo Shoot & Shiso Rice #japan

Bamboo shoot rice is an easy yet tasty Japanese food made by cooking Japanese rice, takenoko bamboo shoots, and mushrooms in classic seasonings.

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