When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
ドルチェ・デ・レチェ 缶が湯に浸かる深めの鍋 or やかん ( 直接熱がかからないよう底に布巾を敷く )で蓋をして弱火で2時間45分コトコト湯せん。完全に冷えてから缶を開ける。 Easy Sweets, Sweets Recipes, Gourmet Recipes, Baking Recipes, Tteokbokki Recipe, Party Cooking, Outdoor Food, Japanese Sweets, Cafe Food
Save
Article from
gamp.ameblo.jp

『ドルチェ・デ・レチェを作ってチーズケーキに』

練乳の缶を3時間弱、弱火でコトコト湯せんすると生キャラメル状のドルチェ・デ・レチェというものになります。アメリカン系スイーツでは割と定番。このまま生キャラメル…

More like this