When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
新提案!とろみが旨い至福の“ねぎ塩豚鍋” by ようじずふぁくとりー [クックパッド] 簡単おいしいみんなのレシピが231万品 Pork Recipes, Asian Recipes, Cooking Recipes, Fun Easy Recipes, Easy Meals, Healthy Recipes, Japanese Dishes, Home Cooking, No Cook Meals
Save
Recipe from
cookpad.com

新提案!とろみが旨い至福の“ねぎ塩豚鍋” by ようじずふぁくとりー

Ingredients
Ingredients
豚薄切り肉(バラ・モモ等) 400〜500g
白菜(キャベツ) 1/4玉(1/2玉)
白ねぎ(長ねぎ) 2〜3本
青ねぎ(刻みねぎ) 5〜6本(大1パック)
粗挽き黒こしょう 適量
乾燥にんにくチップ 適量
【スープ】
水(だし汁) 900ml
(水の場合)和風だしの素 1袋(8g)
【塩だれ】
水 100ml
鶏ガラスープの素 大さじ2
片栗粉 大さじ2〜3
塩(あれば天日塩・藻塩等) 小さじ2
こしょう 多めの適量
白ごま(いりごま) 大さじ1
しょうゆ 小さじ1
料理酒 大さじ2
ごま油 大さじ1
仕上げに(お好みで)
レモン汁・七味唐辛子 適量
〆と言えば
中華麺orうどん 好きなだけ
白ご飯・卵 好きなだけ

More like this