When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
手軽に作る天津飯♪とろとろウマい!ペロリといける!笑 お酢入れず酸味の無いタイプ。お好みで、食べる時にお酢を垂らします♪ A Food, Good Food, Food And Drink, Yummy Food, Delicious, How To Cook Rice, Food To Make, Japanese Dishes, Japanese Food
Save
Recipe from
cookpad.com

とっても簡単★天津飯! by れっさーぱんだ

Ingredients

Ingredients
餡の材料
水 300cc(300g)
片栗粉 大さじ1.5杯
砂糖 大さじ1.5~2杯
醤油 大さじ1.5杯
酒 大さじ1杯
みりん 大さじ1杯
鶏がらスープの素 小さじ1杯
ガーリックパウダー(あれば) 適量
塩コショウ ほんの少々
ごま油 大さじ1杯
卵の材料
カニカマ 6~12本
卵 6個
炊き込みご飯(白米でも構いません)
塩コショウ 適量
米 2合
玉ねぎ 4分の1個
鶏がらスープの素 大さじ半分
ウェイパー 大さじ半分
醤油 小さじ1杯
塩コショウ 適量
ガーリックパウダー(あれば) 適量
ごま油 大さじ半分
水 2合メモリより少な目の水加減
お好みで仕上げに
小口ネギ 適量

Comments