Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

関連トピックを見てみる

日本

現在「ピッツァ」と呼ばれる料理が誕生したのはイタリアのナポリで1760年頃、薄くのばしたパン生地にトマトソースを載せて焼いたものが最初だと言われている。日本には戦後アメリカ経由で入ってきた。 手軽に作れて具材もいろいろ選べることから、世界中に普及し数多く

実はハッキリとは分かっていない人が多いステーキの焼き加減

実はハッキリとは分かっていない人が多いステーキの焼き加減

Soft Cheese.  Homemade in 2015. Ingredients:  2 litres of un-homogenised milk 1/2 sachet starter culture 1/4 tsp rennet, mixed in 1 table spoon cooled boiled water Salt Herbs, garlic, pepper, sundried tomato etc . . .

Soft Cheese. Homemade in 2015. Ingredients: 2 litres of un-homogenised milk 1/2 sachet starter culture 1/4 tsp rennet, mixed in 1 table spoon cooled boiled water Salt Herbs, garlic, pepper, sundried tomato etc . . .

Pinterest
検索