When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
香川 政明さんの中力粉を使った「讃岐うどん」のレシピページです。おいしいうどんを家庭で簡単につくる極意を伝授します。小麦の香りただよう打ちたての味は、また格別ですよ。 材料: うどん、中力粉、薬味、ぶっかけのつゆ、ぶっかけのつゆ Noodles, Spaghetti, Favorite Recipes, Delicious, Cooking, Ethnic Recipes, Food, Macaroni, Kitchen
Save
Recipe from
kyounoryouri.jp

讃岐うどん レシピ 香川 政明さん|【みんなのきょうの料理】おいしいレシピや献立を探そう

Ingredients
Ingredients
・中力粉 400g
・水 175ml
・塩 25g
・中力粉 適量
・大根 適量
・しょうが 適量
・細ねぎ 適量
・レモン 適量
・ぶっかけのつゆ 約300ml
・白だし 400ml
・みりん 30ml
・中ざら糖 12g
・しょうゆ 80ml
・削り節 5g
・煮干し 30g
・昆布 1枚
・削り節 10g
・水 1リットル

Comments

More like this