Pinterest
Today
Watch
Explore
When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Log in
Sign up
Explore
Food And Drink
Visit
Save
Recipe from
kurashiru.com
米粉でカリッと 鶏の唐揚げ 作り方・レシピ | クラシル
kurashiru
28k followers
More information
「米粉でカリッと 鶏の唐揚げ」の作り方を簡単で分かりやすい料理動画で紹介しています。米粉を使ってカリッと揚げた、定番の鶏の唐揚げのご紹介です。米粉を使うと、サックリと軽い食感で、冷めても油っぽくなりにくいのでオススメですよ。一度試すとクセになりそうな美味しさです。ぜひお試しくださいね。
Cooking Meat
Japanese Food
Foodie
Ethnic Recipes
Twitter
Japanese Dishes
Solar Eclipse
More information...
More information
「米粉でカリッと 鶏の唐揚げ」の作り方を簡単で分かりやすい料理動画で紹介しています。米粉を使ってカリッと揚げた、定番の鶏の唐揚げのご紹介です。米粉を使うと、サックリと軽い食感で、冷めても油っぽくなりにくいのでオススメですよ。一度試すとクセになりそうな美味しさです。ぜひお試しくださいね。
Ingredients
Ingredients
鶏もも肉 400g
しょうゆ 大さじ1
はちみつ 小さじ2
料理酒 小さじ1
すりおろしニンニク 小さじ1
すりおろし生姜 小さじ1
米粉 大さじ3
揚げ油 適量
レモン 2切れ
パセリ 適量
Make it
; Opens a new tab
Comments
More like this
More like this