Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

関連トピックを見てみる

紅酒葡萄乾核桃麵包 (老麵+湯種)

紅酒葡萄乾核桃麵包 @ Judy烘焙亂亂玩 :: 痞客邦 PIXNET ::

Make buttons same way?

あ、パンだ?!

「あ、パンだ?!」かわいいパンダのパンが焼けました。組立て工程写真、一部材料を追加・変更しました。 生地パーツ配分追加です。(07.03.28) 計算違いをしていました。何度もごめんなさい。今度こそ最終版!(07.03.29)  材料:*強力粉、*薄力粉、*砂糖..

保證絕對好吃綿蜜又鬆軟的巧克力蛋糕 - 分蛋法 - 65g butter, 120g milk, baking powder 3g. 350F 25m, 320F 25m. small cracks and little dry, height was ok. sandwiched with coffee buttercream+ cool whip. NEXT TIME use original temp. More cocoa 15-20g. Original butter? NO baking powder, rose too fast

【蛋糕食譜】20次以上的實戰經驗,保證絕對好吃綿蜜又鬆軟的巧克力蛋糕做法 @ 雙胞胎♥ I'm紜琪媽咪玩編髮 :: 痞客邦 PIXNET ::

黑芝麻火腿起司吐司

黑芝麻火腿起司吐司

之前買了新福源黑芝麻醬... 怕放太久...所以最近都拿來做東西吃囉~ 剛好冰箱有一罐便當附的養樂多~~ 就一起加一加吧~~

抹茶紅豆包(低溫發酵法)  - 1Tb SUGAR, 1 1/4C bread flour, 1Tb matcha, 1tsp yeast, 100ml milk, NO EGG, bit more than 1Tb butter(microwave half melt). knead 5 min, add butter, 20min. rise 45 min. roll into 3 balls, rest 15min. roll into 6*4in rectangle, put red bean paste on top 1/3, cut stripes, roll seem side down. slightly bend to moon shape. rise 50min. fridge overnight 8hr. take out for 1.5hr, bake at 350F for 14min. (red bean paste tasted good, 紅豆年糕not sweet enough) bread not very fluffy

個人對於抹茶早已有着一份情與結,不論蛋糕及麵包 總愛加多些少才算得上精彩,今日又開動我的抹茶魔、繼續做上一個抹茶紅豆包 來滿足一下個人慾念...

My next bread challenge! Chocolate swirl bread :) Drool

ショコラブレッド

「ショコラブレッド」シートもつくってみました♪おいしいです! 材料:●パン生地、強力粉、ドライイースト..

材料3つ♡贅沢おやつに♡デザートちぎりパン♡

材料3つ♡贅沢おやつに♡デザートちぎりパン♡ | 普通のちぎりパンに飽きまして(〃艸〃) 食事系ではなく、おやつ系で攻めてみました。 カロリー気にせず、大口開けて、 ガブリと食べると、もぉ♡幸せです♡ ジャッキー、焼く前、耳は上に乗せたはずが、 取れていました。 作る際は、生地の上に乗せず、

抹茶紅豆吐司

最新Yahoo奇摩首頁, 提供最方便的網站搜尋、即時新聞、生活資訊和Yahoo奇摩服務入口

Pinterest
検索