Pinterest

Explore these ideas and more!

イクラの軍艦巻

イクラの軍艦巻

白子
炭火焼き阿蘇あか牛ハンバーグ

炭火焼き阿蘇あか牛ハンバーグ

スリランカカリーヌードル

スリランカカリーヌードル

オステリアラツィオ 毛ガニパスタ

オステリアラツィオ 毛ガニパスタ

纏寿司のシャコ天

纏寿司のシャコ天

麺ヤ德 海老塩ラーメン

麺ヤ德 海老塩ラーメン

at meal: Photo

イクラ乗せご飯 Ikura (salmon roe/ red caviar) on rice. ☆Japanese 'ikura' derived from the Russian word 'ikra.

こぼれイクラ

こぼれイクラ

毛ガニお味噌汁

毛ガニお味噌汁

sashimi | Tumblr

Bowl filled with the wonderful flavor of the Sea- Sashimi. I can gobble them all up!

「とろとろ豆腐の★熱々!中華スープ。」片栗粉でとろみをつけて、豆腐を入れてボリュームたっぷりの中華スープにしました。豆腐がつるん、スープがとろとろ♥いつまでも熱々です!【楽天レシピ】

とろとろ豆腐の★熱々!中華スープ。 レシピ・作り方

「とろとろ豆腐の★熱々!中華スープ。」片栗粉でとろみをつけて、豆腐を入れてボリュームたっぷりの中華スープにしました。豆腐がつるん、スープがとろとろ♥いつまでも熱々です!【楽天レシピ】

Jiro Ono - Success  Once you decide your occupation you must immerse yourself in your wok. You have to fall in love with your work. Never complain about your job. you must dedicate your live to mastering your skill. That's the secret of success. Jiro Ono  this man has one singular focus, and that is sushi.

JIRO DREAMS OF SUSHI is the story of 85 year-old Jiro Ono, considered by many to be the world's greatest sushi chef. He is the proprietor of Sukiyabashi Jiro.