Pumpkin Pie Cupcakes – Only 3 Weight Watchers SmartPoints

How to add “invisible fiber” to your desserts, without changing the flavor, texture or preparation. While the fiber may play a disappearing act, the benefits to your digestive and immune systems do not!

Related ideas

Easy Caramel Apple Crescent Roll Bites Recipe!  Just 3 ingredients and you've got the perfect Fall dessert!

These easy Caramel Apple Crescent Roll Bites are insanely delicious, combing the incredibly yummy flavors of caramel and apple to make the ultimate Fall dessert! Did I mention only 3 ingredients?

Easy Caramel Apple Strudel - this easy danish braid has just 3 ingredients and is the easiest breakfast or dessert recipe ever! Caramel Apple is the perfect fall flavor, especially in a pastry! via @crazyforcrust

Easy Caramel Apple Strudel - this easy danish braid has just 3 ingredients and is the easiest breakfast or dessert recipe ever! Caramel Apple is the perfect fall flavor, especially in a pastry! via @crazyforcrust

Vegan Earl Grey Cake with Lemon Frosting.

Earl Grey Vegan Cake with Lemon Frosting

Vegan Earl Grey Cake with Lemon Frosting.

Easy, crispy, 3 ingredients, 15 minutes bake, This pecan crust works for any sweet pies and it is perfect for thanksgiving as it is allergy friendly. Finally a dessert that everyone can eat! Gluten free crust + grain free crust + vegan crust.

Easy, crispy, 3 ingredients, 15 minutes bake, This pecan crust works for any sweet pies and it is perfect for thanksgiving as it is allergy friendly. Finally a dessert that everyone can eat!

Food Mood

ベトナムのバナナケーキ by to1956

Ingredients
Ingredients
  • バナナ 大き目4本
  • 砂糖 100g
  • シナモン 小さじ1
  • フランスパン 1本(2センチ程度に切る)
  • ココナッツミルク 400グラム(一缶)
  • 牛乳 200CC
  • バター 10g(型にぬる)
  • 薄力粉 50g
  • 塩 少々
  • バニラエッセンス お好み適量
ベトナムのバナナケーキ 市販バケットと見切りのバナナで美味しく作れます。 to1956 材料 (4人分) バナナ 大き目4本 砂糖 100g シナモン 小さじ1 フランスパン 1本(2センチ程度に切る) ココナッツミルク 400グラム(一缶) 牛乳 200CC バター 10g(型にぬる) 薄力粉 50g 塩 少々 バニラエッセンス お好み適量 作り方 1 ぶつ切りしたバナナに砂糖・シナモンをまぶす 2 ボウルにココナッツミルク・牛乳、ふるいにかけた薄力粉を入れ混ぜる。その後パンを浸しかき混ぜ塩・バニラエッセンスを加える。 3 型に、溶かしバターを塗る。 4 型に生地→バナナ→生地→バナナの順に載せ、予熱したオーブンで、180度Cで40分焼く。 5 こんな焼き上がりです。 6 裏側はこんな感じ。 コツ・ポイント 普通に作る半分の砂糖で作っています。これで不十分な甘さなら、2番目のボールの際に100gぐらいの砂糖追加になります。ベトナムのお母さんがお好みの分量で作ってみえるでしょうから、生焼け以外は美味しいと思います。 レシピの生い立ち…

More like this

Pinterest
Search