Explore Japanese Modern House, Japanese Interior, and more!

Suppose Design Office

Inside Out House with Inner Garden

Image 8 of 15 from gallery of House in Seya / Suppose Design Office. Photograph by Suppose Design Office

Built by Marco Casagrande in Taitung County, Taiwan with date 2014. Images by AdDa Zei. The Ruin Academy is set up in an abandoned Japanese-Taiwanese sugar factory (1913-1996) in Taitung, Taiwan in order t...

Taitung Ruin Academy / Marco Casagrande

Image 1 of 23 from gallery of Taitung Ruin Academy / Marco Casagrande. Photograph by AdDa Zei

Hiroshi Sugimoto's glass cube hosts Japanese tea ceremonies at Venice Architecture Biennale

Traditional Japanese tea ceremonies were staged inside a glass tea house designed by Japanese artist Hiroshi Sugimoto at the Venice Biennale in 2014

House in Yagi by Suppose Design Office / minimalist concrete house in Hiroshima. Paint & furniture would help with the grim.

House in Yagi by Suppose Design Office

Image 4 of 12 from gallery of The House of Yagi / Suppose Design Office + Ohno Japan. Photograph by Toshiyuki Yano

Kusatsu House / ALTS Design Office

Gallery of Kusatsu House / ALTS Design Office - 3

Hagoromo by Nosigner

Perfect at-home work idea for those of us who are easily distracted

Makoto Tanijiri - Kodaira-shi residence 2

Japan - Residence House In Kodaira / Suppose Design Office

Suppose Design Office's House of Tousuienn has translucent walls

The translucent plastic walls of this house by Japanese architects Suppose Design Office allow natural light to flood the interior from all sides.

Garden & House, Ryue Nishizawa, 2011, Tokyo, Tokyo Prefecture. Photo: Iwan Baan

Live small: Japanese housing design

HOUSE IN CHIGASAKI  Architect: Design Office  Location: Chigasaki, Kanagawa, Japan  Year built: 2011  Their solution was to insert a slender rectangular steel frame in a rectangular footprint with elliptical ends.

House in Chigasaki

HOUSE IN CHIGASAKI Architect: Design Office Location: Chigasaki, Kanagawa, Japan Year built: 2011 Their solution was to insert a slender rectangular steel frame in a rectangular footprint with elliptical ends.

Pinterest
Search