When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
その発想はなかった!生牡蠣を食べるのなら、生ウニを乗せて食べてみよう! Japanese Food, Japanese Recipes, Shucking Oysters, Cooking Seafood, Taste Of Home, Sashimi, Aesthetic Food, Food Photo, Love Food
Save
Article from
r.gnavi.co.jp

その発想はなかった!生牡蠣を食べるのなら、生ウニを乗せて食べてみよう! - ぐるなび みんなのごはん

新橋で「うにぽん」を提供するお店「牡蠣 うにぽん」をご紹介します。「うにぽん」とは生ウニ×ポン酢を混ぜて作ったのが「うにぽん」です。そしてこのお店ではお通しが生ウニなんです。その理由は「生牡蠣の上にお通しの生ウニをのせる」から。最初に口にするお通しを生ウニすることで絶対に食べてほしいという自信溢れるメニューが揃っていました。(新橋・送別会・歓迎会)

More like this