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Does anyone else find pie making to be one of the toughest part of holiday baking? It took me eons to get past the making of my own crusts – because let’s not beat around the bush – store bought were the saviors of my pie experimentation. Not only were they always fail proof, they …

Irish Cream and Chocolate Silk Pie

Does anyone else find pie making to be one of the toughest part of holiday baking? It took me eons to get past the making of my own crusts – because let’s not beat around the bush – store bought were the saviors of my pie experimentation. Not only were they always fail proof, they …

絶対失敗しないカスタードクリームの作り方とアレンジレシピ7選 - macaroni

絶対失敗しないカスタードクリームの作り方とアレンジレシピ7選 (2ページ目) - macaroni

絶対失敗しないカスタードクリームの作り方とアレンジレシピ7選 - macaroni

<材料> チョコレートチップ 1カップ マシュマロ 大8個 クラッカー 好きなだけ  <作り方> 1、オーブンを220度に温める。 2、マシュマロを半分に切る。 3、耐熱容器にチョコチップ→半分に切ったマシュマロ→チョコチップの順に並べる。 4、マシュマロが程よく焼けるまで(7~9分間程)焼く。 5、アツアツをクラッカーですくって召し上がれ。

ホームパーティ何作ろう? おしゃれなおもてなしレシピまとめ

<材料> チョコレートチップ 1カップ マシュマロ 大8個 クラッカー 好きなだけ <作り方> 1、オーブンを220度に温める。 2、マシュマロを半分に切る。 3、耐熱容器にチョコチップ→半分に切ったマシュマロ→チョコチップの順に並べる。 4、マシュマロが程よく焼けるまで(7~9分間程)焼く。 5、アツアツをクラッカーですくって召し上がれ。

Warm, comforting, stick-to-your-ribs chocolate bread pudding from my family cookbook. Easy to make, easy to eat!

Chocolate Bread Pudding

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