Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

関連トピックを見てみる

和菓子【春の丘(蓬の外郎)~外郎Uiroua】The flower forecast for cherry tree was announced, and finally spring has come. I cooked the sweets  which expressed the scenery of changing into spring. Flavor of refreshing mugwort fit various tea and liquor well.  ✳︎Midori Morohoshi http://instagram.com/MidoriMorohoshi/

和菓子【春の丘(蓬の外郎)~外郎Uiroua】The flower forecast for cherry tree was announced, and finally spring has come. I cooked the sweets which expressed the scenery of changing into spring. Flavor of refreshing mugwort fit various tea and liquor well. ✳︎Midori Morohoshi http://instagram.com/MidoriMorohoshi/

和菓子【初霜Hatsu-shimo〜蒸し羊羹かるかん重ね Karukan-kasane】  It's the end of  the season of the beginning of winter. I made the sweets which expressed scenery of winter morning covered with frost white. Flavors of refreshing Japanese citron and ginkgo fit various drinks.✳︎styling/ photo/ saucer and sweets : Midori Morohoshi(http://instagram.com/MidoriMorohoshi/)

和菓子【初霜Hatsu-shimo〜蒸し羊羹かるかん重ね Karukan-kasane】 It's the end of the season of the beginning of winter. I made the sweets which expressed scenery of winter morning covered with frost white. Flavors of refreshing Japanese citron and ginkgo fit various drinks.✳︎styling/ photo/ saucer and sweets : Midori Morohoshi(http://instagram.com/MidoriMorohoshi/)

和菓子『蓬の道明寺餅〜 Dou-myouji』Rice-cake sweets flavored with mugwort. ✳︎sweets, pot,cups and saucers : Midori Morohoshi(http://ameblo.jp/greenonthetable/imagelist.html)

新緑が本当に美しく、日差しに透けて見える木々の葉がまるでガラス細工の様です。爽やかな風にキラキラと若葉が舞う様をお菓子にしてみたいなぁと思い、よもぎの香りが爽…

和菓子【酒まんじゅう〜Saka-manju】 Most people avoid winter cold, but this season is the best period for making of sake(Kan-jikomi). Because there are few germs in the cold winter, they can make high quality Sake. So I cooked  Saka-manju(Steamed-bun) flavored with Sake, ginger and azuki bean. I think this sweet matches various winter hot drink well.  ✳︎Midori Morohoshi http://instagram.com/MidoriMorohoshi/

この季節の寒さは本当に厳しい。でも この寒さが必要というモノもあります。 伝統的な酒造りを行う酒蔵では 寒込み(寒造り)と呼ばれる お酒の仕込みがピーク。冬場…

Té Japones La cultura japonesa en su mas alta calidad y arte de el manejo del la hoja del te.                                                                                                                                                      Más

雑誌 家庭画報公式サイト 家庭画報.com。母と娘で楽しめる、美しいもの、おいしいもの、楽しい旅。食、旅、ジュエリー、ファッション、美容から、さまざまなイベントまで、ライフスタイルを彩る情報をお届けします。

バレンタインやひな祭りに!『桃と杏の練り切り』 | モード系*和菓子 + 器 のテーブルスタイリング

早いもので1月も中旬。デパ地下などではそろそろバレンタイン商品もチラホラ…何となく春めいて来た感じです。さて1月からスタートした、連続3ヶ月の和菓子セミナー。…

和菓子『♡の練り切り Heart-shaped Nerikiri』 Japanese sweets of the form of  Heart ♡ flavored wih peach and apricot.  *styling / photo /  saucers and sweets : Midori Morohoshi(http://ameblo.jp/greenonthetable/imagelist.html)

ハートの練り切り ~ バレンタインイベント用にアレコレ試作中① The Arekore during the trial for the batter cutting-Valentine event of Heart ①

Japanese sweets / ミニ大福(mini daifuku)

こんばんは♪ママンです。苺がお買い得だったので子供達のおやつ用にいちご大福を作りました。^^ ひとくちサイズのミニ大福。小粒の苺とこし餡を使用しています。 熱…

Pinterest
検索