Explore Wood Ceilings, Office Workspace, and more!

Explore related topics

【立体的な空間の広がり】スキップフロアの上のリビング | 住宅デザイン le canapé !

【立体的な空間の広がり】スキップフロアの上のリビング

Warm pendant, designed by Ramos & Bassols, provide a pleasant lighting in the offices of Institut del Son, Lleida. Photo by Lluís Jou

Huddle room-like the wall breaking up the glass Warm pendant, designed by Ramos & Bassols, provide a pleasant lighting in the offices of Institut del Son, Lleida. Photo by Lluís Jou

Built by MARTINarchitects in Kyiv, Ukraine with date 2015. Images by Igor Karpenko. Architects Igor Martin and Olga Novikova, presenting a studio MARTIN architects, realized a project Loft is Loft. Sui...

Loft in Kyiv / MARTINarchitects

Igor Martin and Olga Novikova of MARTINarchitects, have completed a loft apartment for a lawyer in Kiev, Ukraine

villa wienberg - aarhus - friis + moltke + wienberg - 2008

Gallery of Villa Wienberg / Friis & Moltke + Wienberg Architects - 10

Family house by Weinberg Architects and Friis & Moltke. (via Villa Weinberg by Weinberg Architects and Friis & Moltke)

Image 11 of 16 from gallery of Prescient Offices / Perkins+Will. Photograph by Hedrich Blessing Photographers

Gallery of Prescient Offices / Perkins+Will - 11

Designed by Prescient’s Chicago headquarters embodies the global risk management company’s focus on collaboration, and surveillance. 📷 by Hedrich Blessing Photographers.

假窗戶加上大螢幕的應用-舉例播放魚的螢幕

Matte wood showing grain throughout the home. Long wood desk against wall of shoji screens in bedroom of Yatsugatake Villa in Hokuto-Cotu, Japan by MDS Architects, Photo by Toshiyuki Yano

Mix in with coloured metal bars Corridor lighting application- Edge Lighting - Cirrus Channel Suspension, Direct Lens System: Indoor Lighting, Outdoor Lighting

Amazing Loft with Rooftop in Manhattan 6 in Interior Design

Tribeca loft on the top floor and roof of an 1884 caviar warehouse reconceived as an open residence with a fluid connection to the outdoor environment. by new york based andrew franz architects

Multi-levelled surfaces of polished concrete, wood and white gravel mark out the different areas within this open-plan Tokyo office designed by Torafu Architects.

Concrete and scaffolding wood define areas at AKQA's offices

Pinterest
Search