When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
【ELLE a table】ベトナム風生春巻きレシピ|エル・オンライン Gourmet Recipes, Asian Recipes, Cooking Recipes, Ethnic Recipes, Asian Cooking, Healthy Cooking, Vegetarian Dim Sum, Vietnamese Fresh Spring Rolls, Spring Roll Recipe
Save
Recipe from
elle.co.jp

ベトナム風生春巻き

ellejapan
ELLE Japan (エル・ジャパン)
150k followers
Ingredients
Ingredients
ライスペーパー8~10枚
グリーンカール(3mm幅の千切り)4~5枚
パクチー(ざく切り)1/2束
大葉(半分に切る)8~10枚
ミント1/2パック
万能ねぎ(10cm長さに切る)4~5本
そうめん(ゆでる)1/2束
好みの葉野菜、ハーブ(ミント、ディルなど)各適量
さわら(切り身) 2切れ
ヌクマム 大さじ2杯
グラニュー糖 小さじ2/3杯
揚げ油 適量
ヌクマム 大さじ2杯
レモン 大さじ3杯
グラニュー糖 大さじ3杯
水 大さじ2杯
にんにく(みじん切り) 1/2片
赤唐辛子(みじん切り) 1/2本

More like this