Explore Sou Fujimoto, Architecture Interiors, and more!

Explore related topics

Learning center of the  Polytechnique School, Saclay Paris  Manal Rachdi Oxo architects+ Sou Fujimoto architects + Nicolas Laisne associés.

Learning center of the Polytechnique School, Saclay Paris Manal Rachdi Oxo architects+ Sou Fujimoto architects + Nicolas Laisne associés.

Children-02_credit_Daici-Ano

« Les diversités de l'inattendu

Vivienda colectiva construida en una zona residencial del centro de Tokio, por Sou Fujimoto Architects en 2010. Se compone de cuatro unidades, incluyendo la vivienda del propietario. Cada vivienda consta de dos o tres habitaciones independientes con la típica cubierta a dos aguas. Cada apartamento  se conecta con el siguiente a través de escaleras interiores … Continuar leyendo "Tokyo Apartment"

Vivienda colectiva construida en una zona residencial del centro de Tokio, por Sou Fujimoto Architects en 2010. Se compone de cuatro unidades, incluyendo la vivienda del propietario. Cada vivienda consta de dos o tres habitaciones independientes con la típica cubierta a dos aguas. Cada apartamento se conecta con el siguiente a través de escaleras interiores … Continuar leyendo "Tokyo Apartment"

Sou Fujimoto Designs New Wing for Germany's Kunsthalle Bielefeld | ArchDaily

Sou Fujimoto Designs New Wing for Germany's Kunsthalle Bielefeld

Image 3 of 5 from gallery of Sou Fujimoto Designs New Wing for Germany's Kunsthalle Bielefeld. Photograph by Sou Fujimoto Architects

Learning center of the  Polytechnique School, Saclay Paris  Manal Rachdi Oxo architects+ Sou Fujimoto architects + Nicolas Laisne associés.

Learning center of the Polytechnique School, Saclay Paris Manal Rachdi Oxo architects+ Sou Fujimoto architects + Nicolas Laisne associés.

Rehabilitation Center with Nature Ingredients in a Stimulating Environment

Rehabilitation Center with Nature Ingredients in a Stimulating Environment

2013 Serpentine Pavilion by Sou Fujimoto is like a breath of fresh air - an extraordinary space to inhabit.

I'm pinning this, not because I like it, but because it's remarkable how uncomfortable it makes me feel. (Serpentine Gallery Pavilion by Sou Fujimoto - photographed by James Attree)

A visit to Douglas Burnham’s Northern California Modernist masterpiece, where power is in the impermanence.

Super Cabins

In a radically conceptual family retreat in Northern California, the architect Douglas Burnham has made temporary buildings dramatically consequential. Here, the living room pod with an Oval chair by Garza Marfa.

Pinterest
Search