Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

スモークサーモンと茹でたジャガイモに、ディルの風味とヨーグルトの酸味が効いた贅沢サラダ。  スモークサーモンのコクのある旨味とジャガイモがよく合います。ギリシャヨーグルトが使われていますが、なければプレーンヨーグルトかサワークリームで代用しましょう。

スモークサーモンと茹でたジャガイモに、ディルの風味とヨーグルトの酸味が効いた贅沢サラダ。 スモークサーモンのコクのある旨味とジャガイモがよく合います。ギリシャヨーグルトが使われていますが、なければプレーンヨーグルトかサワークリームで代用しましょう。

Preheat oven to 425°F  Using a sharp kitchen knife, carefully start making a series of vertical cuts width-wise through the potato, making sure not to cut all the way through - cuts should only be 3/4 of the way through the potato.  Place sliced potatoes on an baking sheet slices up, then drizzle top with oil, salt and pepper. Bake for 50 minutes. Time may vary depending on size of potato and oven.

Sliced Baked Potato

Preheat oven to 425°F Using a sharp kitchen knife, carefully start making a series of vertical cuts width-wise through the potato, making sure not to cut all the way through - cuts should only be 3/4 of the way through the potato. Place sliced potatoes on an baking sheet slices up, then drizzle top with oil, salt and pepper. Bake for 50 minutes. Time may vary depending on size of potato and oven.

いつでも心惹かれる“ポテトサラダ”。デパ地下やデリ、居酒屋でも人気のサラダです。基本の作り方とコツをしっかり押さえれば、デリに負けない美味しいサラダが簡単に作れます。今記事では、基本の作り方とコツ、有名シェフのレシピを紹介します。手作りしても、味の切れが今一つと感じている方は、ぜひ参考にしてみましょう。また、残ってしまったポテトサラダのアレンジレシピも合わせて紹介しますので、たくさん作ってみてくださいね。

いつでも心惹かれる“ポテトサラダ”。デパ地下やデリ、居酒屋でも人気のサラダです。基本の作り方とコツをしっかり押さえれば、デリに負けない美味しいサラダが簡単に作れます。今記事では、基本の作り方とコツ、有名シェフのレシピを紹介します。手作りしても、味の切れが今一つと感じている方は、ぜひ参考にしてみましょう。また、残ってしまったポテトサラダのアレンジレシピも合わせて紹介しますので、たくさん作ってみてくださいね。

Homemade Velveeta Cheese w/o all the processed, "bad for you" crap.  Ingredients: 1 tablespoon water 1 1/2 teaspoons powdered gelatin 12 ounces Colby Jack cheese, finely shredded 1 tablespoon nonfat milk powder 1 teaspoon salt 1/8 teaspoon cream of tartar 1/2 cup plus 2 tablespoons whole milk  Method: 1. Line a small 4×5 loaf pan (disposable pans work fine) with plastic wrap, letting the excess hang over the sides. 2. In a small bowl, combine water and gelatin and stir. Let sit for five…

Homemade Velveeta Cheese w/o all the processed, "bad for you" crap. Ingredients: 1 tablespoon water 1 1/2 teaspoons powdered gelatin 12 ounces Colby Jack cheese, finely shredded 1 tablespoon nonfat milk powder 1 teaspoon salt 1/8 teaspoon cream of tartar 1/2 cup plus 2 tablespoons whole milk Method: 1. Line a small 4×5 loaf pan (disposable pans work fine) with plastic wrap, letting the excess hang over the sides. 2. In a small bowl, combine water and gelatin and stir. Let sit for five…

Pinterest
検索