Explore New Year's, Red And White, and more!

Explore related topics

Red and white kamaboko.    As a symbol of the "Sunrise" barrel, the food I can not do without on New Year's Day. Red represents the sacred white, the joy and the Medeta.        蒲鉾は「日の出」を象徴するものとして、元旦にはなくてはならない料理。紅はめでたさと慶びを、白は神聖を表します。

Red and white kamaboko. As a symbol of the "Sunrise" barrel, the food I can not do without on New Year's Day. Red represents the sacred white, the joy and the Medeta. 蒲鉾は「日の出」を象徴するものとして、元旦にはなくてはならない料理。紅はめでたさと慶びを、白は神聖を表します。

日本料理の美しい盛り付け。その盛り付け方は世界に影響を与えた日本料理独特のものです。現在では世界の料理人が知らず知らずのうちに、その盛り付け方に影響を受けています。【雑記帳】

かまぼこの飾り切り / Decorative cut of kamaboko (Japanese steamed fish paste).

ローズマリー保存方法

簡単保存に*ドライローズマリー

いつものお料理を、撮って、投稿!ペコリではあなたのお料理記録を、カンタンにお料理アルバムとして残すことができます。魔法のペコリカメラを使えばどんな料理も3割増し♪どんな料理でもホメられちゃう!

かまぼこ 飾り切り。☆Decorative cuts of kamaboko. ☆☆Kamaboko is a steamed seasoned fish paste in a semicylindrical shape on a strip of wood, sliced to eat. Red types & fancy cuts are often used on celebratory occassions.

Mosaic sushi. Like temari-zushi, but square instead of round.

Mosaic Sushi Trend Turns Lunches Into Visual Works – Fubiz Media

材料3つでふわしゅわな口どけ。650万回再生された"スフレチーズケーキ"レシピ | by.S

Bing Recipes on

材料3つでふわしゅわな口どけ。650万回再生された"スフレチーズケーキ"レシピ | by.S

『パーク ハイアット 東京』 「近江牛 ランプ肉のローストシチリア茄子と丸ズッキーニ焼きピーマン 風味のジュ」

パーク ハイアット 東京

ラ ターブル ドゥ ジョエル・ロブション フォトギャラリー詳細[一休.com レストラン]

ラ ターブル ドゥ ジョエル・ロブション フォトギャラリー詳細[一休.com レストラン]

なすはざるに上げて水けをよく拭き取る。耐熱のボールに入れてサラダ油大さじ1を加え、全体に油がいきわたるように手で混ぜる。ラップをかけ、電子レンジで5分30秒加熱する。

【なすの油吸いすぎ予防策】○○しておくと、なすは油を吸わなくなる!

なすはざるに上げて水けをよく拭き取る。耐熱のボールに入れてサラダ油大さじ1を加え、全体に油がいきわたるように手で混ぜる。ラップをかけ、電子レンジで5分30秒加熱する。

【ワンプレート】おせちの盛りつけ一工夫 - NAVER まとめ

【ワンプレート】おせちの盛りつけ一工夫 - NAVER まとめ

Zucchini | Flickr - Photo Sharing!

Change this to Zucchini with a salmon roulade and a beurre blanc or vinaigrette (salmon plate presentation)

Pinterest
Search