peeeei
peeeeiさんの他のアイデア
LUMINE横浜店 | LUMINE

ルミネ横浜の店舗情報です。ショップ情報、フロアガイド、レストラン情報などがご覧いただけます。

雑煮天国

c610: “ ウオノエCC大阪6号館Aホ26aさんはTwitterを使っています: “お雑煮って全国で全く違うことは知ってたが、むしろこれは別々の料理じゃないだろうか… http://t.co/sSZQjgmPgl” ”

PIIZZZAA

PIIZZZAA

"Draw us a recipe." That's the brief we sent to a slew of our favorite comic artists; each week, we're thrilled to present what they sent back. The resulting works of art are fantastic, beautiful, hilarious, thoughtful, informative, and often all of the above — and they prove that a recipe doesn't just have to be words on paper. This week's Recipe Comic comes from Aaron Lloyd Barr, an artist living in New York. Barr shares an illustrated recipe (or as he calls it, a "Ram-en-fographic") for…

"Draw us a recipe." That's the brief we sent to a slew of our favorite comic artists; each week, we're thrilled to present what they sent back. The resulting works of art are fantastic, beautiful, hilarious, thoughtful, informative, and often all of the above — and they prove that a recipe doesn't just have to be words on paper. This week's Recipe Comic comes from Aaron Lloyd Barr, an artist living in New York. Barr shares an illustrated recipe (or as he calls it, a "Ram-en-fographic") for…

チャイと珈琲 : ウリは必ずシナモンかけます。

コーヒーにちょい足しすると

Chopstick etiquette is no joke! Nobody will judge you if you fumble a bit, but the items listed here are definitely faux pas.

今回のトリップグラフィックスは、英語で学ぶ「やってはいけないお箸のマナー」。 立て箸、渡し箸、刺し箸など、日本ではやってはいけないとされているお箸のNGな使い方を、英語で説明文も入れて分かりやすくご紹介しています。もしかしたら中には日本人でも知らないものもあるかもしれないので、要チェックです。

画像:日本酒ができるまで

近年、世界的にも人気を集めている日本酒。種類も様々あり、色々試してみたいけどどれが良いのかよく分からないという人も多いかもしれません。 米、米麹、水を発酵させて作る日本酒は、とても長い行程を経て作られます。 今回のトリップグラフィックスは、日本酒ができる工程とその種類を分かりやすく解説してるので、これを参考に自分好