Japanese food is really good not only the taste but also the appearance!

Pretty Shiratama dessert shiratama dango (a kind of rice cake), kanten jelly, azuki bean jam, sweet mung beans, black syrup

Green Tea Shaved Ice (Ujikintoki) 宇治金時かき氷 | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com

Ujikintoki (Green Tea Shaved Ice)

Ujikintoki (Green tea shaved ice with anko, shiratama dango, green tea ice cream and matcha syrup)

Japanese Zenzai, Sweet Azuki Bean Soup with Rice Cake ぜんざい

あ~るママ『ほっこり和cafe♪ママン宅のおぜんざい』

お豆を煮るのは、難しいと思われがちですよね。ことこと煮込むなんていって、どの程度、どのくらい火加減で?小豆を煮る方法と、それにまつわるレシピをご紹介。甘いお汁粉から、かぼちゃのホクホクしたいとこ煮まで。冷凍してとっておくも良し。冬に活躍する小豆料理のご紹介です。

時間をかけてゆっくりことこと* おいしい小豆を炊こう♪

Japanese Sweets, Japanese Snacks, Japanese Candy, Japanese Cuisine, Japanese Food, Candy Cakes, Tea Ceremony, Iron Chef, Mochi

Pinterest
Search