What I cooked for lunch,today 今日お昼御飯に作った料理

のりほがお昼御飯に作った料理を当日アップします。=^-^=
MSG-free instant brown rice ramen noodle with spring onions,onions,komatsuna greens,enoki mushrooms and 2 pieces of fried soy bean curd.化学調味料無添加の玄米ラーメンにネギ、タマネギ、小松菜、えのき、油揚げを2枚添えてみました。

MSG-free instant brown rice ramen noodle with spring onions,onions,komatsuna greens,enoki mushrooms and 2 pieces of fried soy bean curd.化学調味料無添加の玄米ラーメンにネギ、タマネギ、小松菜、えのき、油揚げを2枚添えてみました。

organic oat meal porridge with enoki mushrooms,komatsuna greens,spring onions,gingers,Chinese chives and spicy seasoned cod roe,boiled freeze dried tofu seasoned with sea salt,pepper and MSG-free chicken stock 高野豆腐、辛子明太子、ニラ、ねぎ、小松菜、生姜、えのきのオートミール粥。化学調味料無添加の鶏ガラスープと雪塩こしょうで調味。

organic oat meal porridge with enoki mushrooms,komatsuna greens,spring onions,gingers,Chinese chives and spicy seasoned cod roe,boiled freeze dried tofu seasoned with sea salt,pepper and MSG-free chicken stock 高野豆腐、辛子明太子、ニラ、ねぎ、小松菜、生姜、えのきのオートミール粥。化学調味料無添加の鶏ガラスープと雪塩こしょうで調味。

Brown rice pasta with daikon radish greens,shimeji mushrooms and onions seasoned with Japanese rice bran pickled sardine,olive oil,sea salt,mirin and unrefined soy sauce 大根葉としめじ、玉ねぎの玄米パスタ。イワシの糠炊き、みりん、オリーブオイル、雪塩、もろみで調味。

Brown rice pasta with daikon radish greens,shimeji mushrooms and onions seasoned with Japanese rice bran pickled sardine,olive oil,sea salt,mirin and unrefined soy sauce 大根葉としめじ、玉ねぎの玄米パスタ。イワシの糠炊き、みりん、オリーブオイル、雪塩、もろみで調味。

今日のお昼御飯。化学調味料無添加のインスタントラーメンに油揚げとニラ、ねぎ、小松菜、えのき。I cooked MSG-free instant ramen with fried soy bean curd and komatsuna greens,Chinese chives,spring onions and enoki mushrooms.

今日のお昼御飯。化学調味料無添加のインスタントラーメンに油揚げとニラ、ねぎ、小松菜、えのき。I cooked MSG-free instant ramen with fried soy bean curd and komatsuna greens,Chinese chives,spring onions and enoki mushrooms.

Pinterest
検索