Japanese harusame vermicelli salad with onions seasoned with sesame oil,sugar,soy sauce,vinegar,sea salt and coriander/boiled lotus roots and shimarakkyou shallots marinated with mayonnaise and spicy seasoned cod roe 春雨と玉ねぎのサラダ。胡麻油、醤油、砂糖、酢、コリアンダーで調味。蓮根と島らっきょうの辛子明太子マヨネーズ和え。

Japanese harusame vermicelli salad with onions seasoned with sesame oil,sugar,soy sauce,vinegar,sea salt and coriander/boiled lotus roots and shimarakkyou shallots marinated with mayonnaise and spicy seasoned cod roe 春雨と玉ねぎのサラダ。胡麻油、醤油、砂糖、酢、コリアンダーで調味。蓮根と島らっきょうの辛子明太子マヨネーズ和え。

organic brown rice and miso soup with Japanese komatsuna greens,onions,potatoes,spring onions and maitake mushrooms seasoned with dried bonito shaving stock,dried young sardine stock,mekabu seaweeds stock and organic miso 有機玄米御飯と小松菜、タマネギ、じゃがいも、まいたけ、ねぎの御味噌汁。いりこだし、カツオ出し、メカブ出し、有機味噌使用。

organic brown rice and miso soup with Japanese komatsuna greens,onions,potatoes,spring onions and maitake mushrooms seasoned with dried bonito shaving stock,dried young sardine stock,mekabu seaweeds stock and organic miso 有機玄米御飯と小松菜、タマネギ、じゃがいも、まいたけ、ねぎの御味噌汁。いりこだし、カツオ出し、メカブ出し、有機味噌使用。

from left to right:simmered daylily seasoned with sesame oil,soy sauce and mirin/okras with spicy seasoned cod roe mayonnaise sauce/Japanese ”shibazuke"pickles made in Kyoto 左から、金針菜の佃煮。胡麻油、醤油、みりんで調味。オクラの辛子明太子マヨネーズかけ。京都の柴漬け。

from left to right:simmered daylily seasoned with sesame oil,soy sauce and mirin/okras with spicy seasoned cod roe mayonnaise sauce/Japanese ”shibazuke"pickles made in Kyoto 左から、金針菜の佃煮。胡麻油、醤油、みりんで調味。オクラの辛子明太子マヨネーズかけ。京都の柴漬け。

carrots,shimarakkyou shallots and fresh corianders marinated with sesame oil,soy sauce and sea salt 人参、島らっきょう、コリアンダーのマリネ。醤油、ごま油、雪塩で調味。

carrots,shimarakkyou shallots and fresh corianders marinated with sesame oil,soy sauce and sea salt 人参、島らっきょう、コリアンダーのマリネ。醤油、ごま油、雪塩で調味。

miso soup with fried tofu and bamboo shoots in grape seeds oil seasoned with organic miso 炒め豆腐とたけのこの御味噌汁。グレープシードオイル、有機味噌使用。

miso soup with fried tofu and bamboo shoots in grape seeds oil seasoned with organic miso 炒め豆腐とたけのこの御味噌汁。グレープシードオイル、有機味噌使用。

stir-fried chicken,freeze-dried powder,bell peppers and komatsuna greens in olive oil seasoned with organic tomato ketchup,MSG-free chicken stock,sea salt and cumin seeds  鶏肉とパプリカ、小松菜、粉高野豆腐の有機トマトケチャップオリーブオイルクミン炒め。化学調味料無添加のガラスープ、雪塩、クミンシードで調味。

stir-fried chicken,freeze-dried powder,bell peppers and komatsuna greens in olive oil seasoned with organic tomato ketchup,MSG-free chicken stock,sea salt and cumin seeds 鶏肉とパプリカ、小松菜、粉高野豆腐の有機トマトケチャップオリーブオイルクミン炒め。化学調味料無添加のガラスープ、雪塩、クミンシードで調味。

My dinner 今日の晩ご飯。=^-^=

My dinner 今日の晩ご飯。=^-^=

stir-fried bell peppers,green peppers,minced chicken,minced soy veggie meat,carrots,Chinese chives,gingers,onions and green peppers  seasoned with brown sugar,sake,organic miso,sesame oil and unrefined soy sauce パプリカとピーマン、大豆ベジミートミンチ入鶏肉味噌炒め。玉ねぎ、ニラ、ピーマン、にんじん、しょうが、胡麻油、有機味噌、黒砂糖、酒、もろみ味噌で調味。

stir-fried bell peppers,green peppers,minced chicken,minced soy veggie meat,carrots,Chinese chives,gingers,onions and green peppers seasoned with brown sugar,sake,organic miso,sesame oil and unrefined soy sauce パプリカとピーマン、大豆ベジミートミンチ入鶏肉味噌炒め。玉ねぎ、ニラ、ピーマン、にんじん、しょうが、胡麻油、有機味噌、黒砂糖、酒、もろみ味噌で調味。

fried Japanese gyoza dumplings with minced chicken,minced soy veggie meat,onions,carrots,green peppers,Chinese chives,gingers seasoned with sake,sesame oil,soy sauce,sea salt and pepper 鶏ひき肉、大豆ベジミートミンチ、ピーマン、人参、ニラ、タマネギ、しょうがの餃子。酒、醤油、胡麻油、雪塩、こしょうで調味。

fried Japanese gyoza dumplings with minced chicken,minced soy veggie meat,onions,carrots,green peppers,Chinese chives,gingers seasoned with sake,sesame oil,soy sauce,sea salt and pepper 鶏ひき肉、大豆ベジミートミンチ、ピーマン、人参、ニラ、タマネギ、しょうがの餃子。酒、醤油、胡麻油、雪塩、こしょうで調味。

My dinner =^-^= 今日の晩ご飯。

My dinner =^-^= 今日の晩ご飯。

from left to right:simmered wood ear mushrooms,oyster mushrooms and laver sheets seasoned with sesame oil,soy sauce,brown sugar,sake and mirin/boiled carrots and burdocks seasoned with soy sauce,mirin,dried bonito shaving stock and red chili pepper/simmered daylily seasoned with sesame oil,mirin and soy sauce 左から順にキクラゲとエリンギ、海苔の佃煮。醤油、ごま油、黒糖、みりん、酒で調味。にんじんとごぼうのきんぴら。胡麻油、みりん、醤油、カツオ出し、鷹の爪で調味。金針菜の佃煮。胡麻油、みりん、醤油で調味。

from left to right:simmered wood ear mushrooms,oyster mushrooms and laver sheets seasoned with sesame oil,soy sauce,brown sugar,sake and mirin/boiled carrots and burdocks seasoned with soy sauce,mirin,dried bonito shaving stock and red chili pepper/simmered daylily seasoned with sesame oil,mirin and soy sauce 左から順にキクラゲとエリンギ、海苔の佃煮。醤油、ごま油、黒糖、みりん、酒で調味。にんじんとごぼうのきんぴら。胡麻油、みりん、醤油、カツオ出し、鷹の爪で調味。金針菜の佃煮。胡麻油、みりん、醤油で調味。

Japanese variety of lettuce and shimarakkyou shallots salad with minced chicken,minced soy veggie meat,carrots,Chinese chives,gingers,onions and green peppers  miso dipping sauce seasoned with brown sugar,organic miso,sesame oil and unrefined soy sauce  ボストンレタスと島らっきょうの大豆ベジミートミンチ入鶏肉味噌デイップサラダ。玉ねぎ、ニラ、ピーマン、にんじん、しょうが、鶏ひき肉、大豆ベジミートミンチで胡麻油、有機味噌、黒砂糖、もろみ味噌で調味。

Japanese variety of lettuce and shimarakkyou shallots salad with minced chicken,minced soy veggie meat,carrots,Chinese chives,gingers,onions and green peppers miso dipping sauce seasoned with brown sugar,organic miso,sesame oil and unrefined soy sauce ボストンレタスと島らっきょうの大豆ベジミートミンチ入鶏肉味噌デイップサラダ。玉ねぎ、ニラ、ピーマン、にんじん、しょうが、鶏ひき肉、大豆ベジミートミンチで胡麻油、有機味噌、黒砂糖、もろみ味噌で調味。

fried Japanese gyoza dumplings with minced chicken,minced soy veggie meat,onions,carrots,green peppers,Chinese chives,gingers seasoned with sake,sesame oil,soy sauce,sea salt and pepper 鶏ひき肉、大豆ベジミートミンチ、ピーマン、人参、ニラ、タマネギ、しょうがの餃子。酒、醤油、胡麻油、雪塩、こしょうで調味。

fried Japanese gyoza dumplings with minced chicken,minced soy veggie meat,onions,carrots,green peppers,Chinese chives,gingers seasoned with sake,sesame oil,soy sauce,sea salt and pepper 鶏ひき肉、大豆ベジミートミンチ、ピーマン、人参、ニラ、タマネギ、しょうがの餃子。酒、醤油、胡麻油、雪塩、こしょうで調味。

My dinner =^-^= 今日の晩ご飯。

My dinner =^-^= 今日の晩ご飯。

My dinner =^-^= 今日の晩ご飯。

My dinner =^-^= 今日の晩ご飯。

miso soup with tofu,burdocks,carrots,daikon radishes,potatoes and spring onions seasoned with salmon stock and organic miso 鮭で出しをとった有機味噌使用の豆腐、人参、ごぼう、大根、じゃがいも、ねぎの御味噌汁。

miso soup with tofu,burdocks,carrots,daikon radishes,potatoes and spring onions seasoned with salmon stock and organic miso 鮭で出しをとった有機味噌使用の豆腐、人参、ごぼう、大根、じゃがいも、ねぎの御味噌汁。

Pinterest
Search