Pivot screening

Aalen University Extension / MGF Architekten

shop front - wood shutter Pivot screening on the outside of the Aalen University extension by MGF Architecten

X Glass panel separating TH's workroom & living room X is this a cheaper option to floor-to-ceiling glass panels?  X NAUT.interior  http://www.naut.ne.jp/interior/Iiso2.htm#

X Glass panel separating TH's workroom & living room X is this a cheaper option to

within the innisfree store in seoul, SOFTlab has suspended an undulating spatial installation that weaves its way through through the luminous retail space.

within the innisfree store in seoul, SOFTlab has suspended an undulating spatial installation that weaves its way through through the luminous retail space.

Birks

HDR imaging software Birks jewelry store storefront photography for Mapleview Shopping Centre

リノベーション 設計事務所 FieldGarage Inc. http://www.fieldgarage.com/ Kitchen_キッチン

リノベーション 設計事務所 FieldGarage Inc. http://www.fieldgarage.com/ Kitchen_キッチン

LtdLtd » CMC offices in the City:

CMC offices in the City. Perfectly fluid graduated graphics, produced on optically clear with anti scratch laminate, were installed to glass panels throughout their offices.

Octo Pendant lights from Secto in a natural dining room

A group of black Octo 4240 pendants at Design Factory in Aalto University, Otaniemi campus. Photo by: Uzi Varon. 23 studio luce rivenditore Secto a Padova

店舗ファサードデザイン

The interior design studio estudiHac has designed the new Poncelet Cheese Bar Barcelona, ​​located inside the Hotel Meliá Sarriá. This new culinary space has a total of 400 square meters on the ground floor of the hotel, and is called.

Pinterest
Search