This sequence of perforations allows the entry of natural light and air in every room of the house, while it makes the interior space becomes an extension of the outdoor space.

Gallery of Pedro House / VDV ARQ - 22

土間 doma

View to the Japanese garden at Rokuohin Temple in Kyoto-shi (Kyoto), Kyoto Prefecture, Japan. Love the contrast between wood and stone, and the reverse door pulls.

le méridien, zhengzhou

Gallery of Le Meridien Zhengzhou / Neri&Hu Design and Research Office - 4

Built by Neri&Hu Design and Research Office in Zhengzhou, China with date Images by Pedro Pegenaute. Framing a Journey through the City In their design for Le Meridien hotel, Shanghai-based firm Neri&Hu envisions .

Open, healthy space.

Would totally turn this space into either an exercise/dance or music room if it was attached to my house. Great for peaceful yoga sessions.

Pinterest
Search