lemon curd , yuzu sorbet , gin & tonic jelly , agave syrup , dry raspberry . - The ChefsTalk Project

lemon curd , yuzu sorbet , gin & tonic jelly , agave syrup , dry raspberry . - The ChefsTalk Project

Media?size=l

作ってみたい!和食を華やかにする「和ンプレート」ごはんの盛り付け方

作ってみたい!和食を華やかにする「和ンプレート」ごはんの盛り付け方 - Locari(ロカリ) もっと見る

© Signe Birck. Dish by chef Miro Uskokovic at Gramercy Tavern. Exclusive interview with the photographer here: http://theartofplating.com/editorial/spotlight-photographer-signe-birck/

© Signe Birck. Dish by chef Miro Uskokovic at Gramercy Tavern. Exclusive interview with the photographer here: http://theartofplating.com/editorial/spotlight-photographer-signe-birck/

❁.*⋆✧°.*⋆✧❁ Today's lunch. ・ 今日のお昼ごはん。 ・ 作り置きおかず色々のっけで ご馳走さまでした ・ #こころのたねゴハン ❁.*⋆✧°.*⋆✧°.*⋆✧°❁

5,841 Likes, 127 Comments - こころのたね🌱Yasuyo (@kokoronotane) on Instagram: “❁.*⋆✧°.*⋆✧❁ Today's lunch. ・ 今日のお昼ごはん。 ・ 作り置きおかず色々のっけで ご馳走さまでした🍴 ・ #こころのたねゴハン ❁.*⋆✧°.*⋆✧°.*⋆✧°❁”


その他のアイデア
Pinterest
検索