Stout Cake, Blackberry Coulis and Purée and Stout Chantilly Quenelle

Interesting plating with rectangular shaped cake - Stout Cake, Blackberry Coulis and Purée and Stout Chantilly Quenelle

lemon curd , yuzu sorbet , gin & tonic jelly , agave syrup , dry raspberry . - The ChefsTalk Project

Lemon curd, yuzu sorbet, gin & tonic jelly, agave syrup and dry raspberry

Pippens Suushi 1 by Fons Meesters on 500px L'art de dresser et présenter une assiette comme un chef de la gastronomie...

Pippens Suushi 1 by Fons Meesters- I love the collaboration in colour presented on the slate

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作ってみたい!和食を華やかにする「和ンプレート」ごはんの盛り付け方

blackberry caviar, coconut mousse, coconut crumb, coconut yolk, blackberry puree | La Pêche Fraîche

Blackberry Caviar, Coconut Mousse, Coconut Crumb, Coconut Yolk and Blackberry Puree.

© Signe Birck. Dish by chef Miro Uskokovic at Gramercy Tavern. Exclusive interview with the photographer here: http://theartofplating.com/editorial/spotlight-photographer-signe-birck/

By chef Michael Anthony and chef Miro Uskokovic at Gramercy Tavern.

❁.*⋆✧°.*⋆✧❁ Today's lunch. ・ 今日のお昼ごはん。 ・ 作り置きおかず色々のっけで ご馳走さまでした ・ #こころのたねゴハン ❁.*⋆✧°.*⋆✧°.*⋆✧°❁

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高級レストランのようなアーティスティックな盛り付けでなくても、ちょっとした気配りと工夫でだれもが美しいお皿に仕上げることができます。

お皿の上のアートを楽しむ♪美しい料理の盛り付けのコツ

高級レストランのようなアーティスティックな盛り付けでなくても、ちょっとした気配りと工夫でだれもが美しいお皿に仕上げることができます。

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