お酒

Collection by Mori

8 
Pins
Where to find social media content for free Web Design, Food Design, Graphic Design, Information Design, Information Graphics, Nairobi Hair Products, Information Visualization, Japanese Sake, Trivia

「精米率×熱処理」でわかる! 日本酒の分類 | ZUNNY インフォグラフィック・ニュース

大吟醸、純米大吟醸、吟醸、純米吟醸、本醸造、純米…。日本酒には様々な種類が存在し、お気に入りを選ぶ楽…

jp news wp-content uploads 2016 11 Web Design, Japan Design, Food Design, Web Layout, Layout Design, Japanese Sake, Japanese Graphic Design, Poster Layout, Information Design

日本酒ができるまで

近年、世界的にも人気を集めている日本酒。種類も様々あり、色々試してみたいけどどれが良いのかよく分からないという人も多いかもしれません。 米、米麹、水を発酵させて作る日本酒は、とても長い行程を経て作られます。 今回のトリップグラフィックスは、日本酒ができる工程とその種類を分かりやすく解説してるので、これを参考に自分好

Where to find social media content for free Web Design, Food Design, Graphic Design, Information Design, Information Graphics, Nairobi Hair Products, Information Visualization, Japanese Sake, Trivia

「精米率×熱処理」でわかる! 日本酒の分類 | ZUNNY インフォグラフィック・ニュース

大吟醸、純米大吟醸、吟醸、純米吟醸、本醸造、純米…。日本酒には様々な種類が存在し、お気に入りを選ぶ楽…

Classification of Japanese "SAKE". Japanese Menu, Japanese Sake, Japanese Sweets, Bar Drinks, Wine Drinks, Coffee Drinks, Alcoholic Drinks, Web Design, Cafe Food

日本酒区分けインフォグラフィックス

http://globe.asahi.com/feature/memo/2012061400028.html http://www.cloudcolored.me/infographics/entry62.php

冷凍レモンサワーのウマさが格段にアップする重ねワザ!かき氷にも使える万能「レモンシロップ」レシピ - dressing(ドレッシング) Ham Recipes, Noodle Recipes, Turkey Recipes, Cooker Recipes, Crockpot Recipes, Soup Recipes, Healthy Recipes, Potato Recipes, Lentil Recipes

冷凍レモンサワーのウマさが格段にアップする重ねワザ!かき氷にも使える万能「レモンシロップ」レシピ - dressing(ドレッシング)

1.材料3つでできる万能「レモンシロップ」の作り方2.シロップの爽やかな甘さを引き立てるポイントは、少量の塩3.おいしい冷凍レモンサワーの配合と、夏スイーツかき氷レシピもご紹介

This small sake cup and sake bottle is made for enjoying Yoshino cedar by the five senses.Earthenware and ceramic sake bottle for warmingsake or glassware sake bottle for coldsake, and to each sake bottle, a small sake cup made of Yoshino Cedar is attach… Charles Ray Eames, Keramik Design, Vacuum Cup, Vacuum Flask, Sake Bottle, Japanese Sake, Cup Design, Modern Ceramics, Japanese Design

大阪発、吉野杉を使った洗練の徳利とお猪口。小池和也さんデザイン「YOSHINO」

大阪を拠点に活動するプロダクトデザイナー、小池和也さんがデザインを手がけた、吉野杉を使ったお猪口と徳利「YOSHINO」。奈良の吉野杉、大阪の陶器とガラスという3種類の素材を見事に使い分け、洗練されたシンプルなフォルムの徳利とお猪口を実現しました。

「十二六 甘酸泡楽」はどぶろくの中で抜群の旨さ! : 今日、日本酒のむ? Bottles, Asia, Drinks, Food, Tags, Beverages, Essen, Drink, Beverage

「十二六 甘酸泡楽」はどぶろくの中で抜群の旨さ! : 今日、日本酒のむ?

長野県にある武重本家酒造株式会社の「十二六 甘酸泡楽」を紹介します。

酒器 : 器・UTSUWA&陶芸blog Wabi Sabi, Ceramic Art, Pots, Minimal, Porcelain, Pottery, Clay, Ceramics, Simple

酒器 | 器・UTSUWA&陶芸blog

【お酒をたのしむうつわ】 2012年12月2日(日) ~ 2012年12月23日(日) 11:00〜1...