love the rustic + zen elements in this bathroom look, nice colors,  textures and materials

La Suite Sans Cravate is a chic hotel located in Bruges, Belgium. Work on the property was completed in done by the hand of Véronique Bogaert. Photos courtesy of La Suite Sans Cravate

Patio-House In Gracia / Carles Enrich

Patio-House In Gracia / Carles Enrich

Patio-House In Gracia / Carles Enrich Architects: Carles Enrich Location: Gracia, Barcelona, Spain Constructor: CRK Area: 145 sqm Year: 2013 Photographs: Enric Fabre, Courtesy of Carles Enrich Stairs are wonderful, nice loft

Add Asian Flair To Your Home Using Shoji Screens

Add Asian Flair To Your Home Using Shoji Screens

A Mid-Century Residence in California – a Real Greenhouse in the Middle of Beautiful Surroundings

A Mid-Century Residence in California – a Real Greenhouse in the Middle of Beautiful Surroundings:

JA House / Filipi Pina + Maria Ines Costa

Gallery of JA House / Maria Ines Costa + Filipe Pina - 15

House JA in Guarda by Filipe Pina + Ines Costa, photo: João Morgado Architects Filipe Pina and Ines Costa combine rural and urban lifestyles in House JA in

"I saw this and thought of @Peter Thomas Fillerup." -Jocelyn Warczak  That's awesome. Think MINDBLOWING!!! I want to walk on those so bad.

Suspended Staircase by SoHo Architecture stairs figure/negative space/ directionality / text by books/ poster design wv

Wrench! A true innovation: now you get to sprain your ankle *before* you plunge off the staircase.

Estas 15 escaleras harán que tu subida al segundo piso sea mucho más amena

Mumbai house Waves of wood form staircase at SDM Apartment by Arquitectura en Movimiento Workshop

i kind of like the minimalism of this design; the varying levels, abundant lighting, and natural materials/tones. and the well-planned storage.

i kind of like the minimalism of this design; the varying levels, abundant lighting, and natural materials/tones. and the well-planned storage.

Designed by architects Suppose Design Office, "House in Seya" is the home of a Japanese florist. Experimenting with the way nature and architecture interact, the house features spaces which are neither rooms nor gardens and is intended to stand as an incomplete design which will literally grow and change over time.

House in Seya / Suppose Design Office Architects: Suppose Design Office Location: Kanagawa, Japan Project Year: interior room design design decorating house design

Giant AT-AT-like recycled tin structure hides an unexpected sa...

Giant AT-AT-like recycled tin structure hides an unexpected sauna in Sweden

Pinterest
Search