Pancetta Crisps with Goat Cheese and Figs - crispy rounds of pancetta get topped with creamy goat cheese, fig jam, and fresh figs. | tamingofthespoon.com

Pancetta Crisps with Goat Cheese and Figs

Pancetta Crisps (or sub with sweet potato) with Goat Cheese and Figs - crispy rounds of pancetta get topped with creamy goat cheese, fig jam, and fresh figs.

Japanese sweets / 朝の露

Japanese Sweets for Tea Ceremony (Agar Jelly) So many different designs. Beautifully made and precious looking, with gold flecks. Take pleasure in their existence, accept they won't be around forever!

春汁粉とミニおはぎ♪ : Lovely-Jubblyな日々

Ohagi, Japanese rice cake wrapped in soybean flour, sweet been paste, and sesame seeds. My mom and I get this all the time!

今日の #和菓子 は #錦玉 で作った #木陰 です。 Today's wagashi is #Shade made with #Agar . #ねりきり #nerikiri #練切 #煉切 #wagashi #sweets #artist #art #出雲 #福泉堂 #三代目 #japanfoodgopan #お菓子作り #dessert #デザート #お菓子 #candy #うつわ #器

今日の #和菓子 は #錦玉 で作った #木陰 です。 Today's wagashi is #Shade made with #Agar . #ねりきり #nerikiri #練切 #煉切 #wagashi #sweets #artist #art #出雲 #福泉堂 #三代目 #japanfoodgopan #お菓子作り #dessert #デザート #お菓子 #candy #うつわ #器

「ジェラテリア マルゲラ」の「ミニドポチェーナ」

【ELLE gourmet】「ジェラテリア マルゲラ」の「ミニドポチェーナ」|エル・オンライン

コロリとした見た目の愛らしい“おいり”は、香川県の西讃地域に伝わる嫁入りのお菓子。

香川/桐箱入りおいり

『おいり』/ Oiri - Sweets for the Bride: Made from small round mochi pieces fluffed round in a heater and then colored. Oiri are given to a bride of the area, so that the newly wedded life will be round and round all over (maruku naru yoo ni).

Japanese Sweets, wagashi, 京都 大極殿本舗 レース羹

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“一日一菓 玉華寂菓 「紫式部」 煉切製 wagashi of the day “murasakisikibu” 本日は「紫式部」です。 近所の花屋さんで見かけたので、玉華寂菓にて作ってみました。 錦玉羹 にて作った葉が裏貼りなのがちょっとした細工です。 #和菓子 #和菓子職人 #一日一菓…”

“一日一菓 玉華寂菓 「紫式部」 煉切製 wagashi of the day “murasakisikibu” 本日は「紫式部」です。 近所の花屋さんで見かけたので、玉華寂菓にて作ってみました。 錦玉羹 にて作った葉が裏貼りなのがちょっとした細工です。 #和菓子 #和菓子職人 #一日一菓…”

琥珀 せとかの雫 果汁が雫となってこぼれ落ちそうなほど、みずみずしい「せとか」の果肉を琥珀 にとじ込めました。 せとかは、みかんの新しい品種で、柑橘の最高峰とも言われております。口にすると、せとかの果肉の濃密な甘さと果皮の香りが広がる、優しい味わいの琥珀 です。

琥珀 せとかの雫 果汁が雫となってこぼれ落ちそうなほど、みずみずしい「せとか」の果肉を琥珀 にとじ込めました。 せとかは、みかんの新しい品種で、柑橘の最高峰とも言われております。口にすると、せとかの果肉の濃密な甘さと果皮の香りが広がる、優しい味わいの琥珀 です。

松

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