Perfect Two-Bite Crostini Ideas

イタリア語で「小さなトースト」を意味するクロスティーニ、上にオリーブオイルやチーズ、レバーペーストなどをのせて食べるんだそうですよ。ブルスケッタとの違いは、クロスティーニの方がサイズが小さく、にんにくでパンを香り付けしない点のようです。 (2ページ目)

7,472 Likes, 170 Comments - KRAUTKOPF (@kraut_kopf) on Instagram: “Today, the day has finally come, on which we've been working over the past 3 months. Our own cook…”

7,472 Likes, 170 Comments - KRAUTKOPF (@kraut_kopf) on Instagram: “Today, the day has finally come, on which we've been working over the past 3 months. Our own cook…”

Sweet coconut cream, Almond praline, Valrhona Guanaja sorbet by Chef Paul Lemieux from l'Auberge du Soleil

Sweet coconut cream, Almond praline, Valrhona Guanaja sorbet by Chef Paul Lemieux from l'Auberge du Soleil


その他のアイデア
Pinterest
検索