The end of winter means that it’s time to leave behind the heavy, rich desserts of the season and make way for light, bright desserts of spring and summer. Actually, I have no intention of leaving behind those heavy and rich winter desserts(love you guys!) but I am excited for all the warm weather flavors...Read More »

Lemon Curd Mousse

The Kitchen McCabe –Lemon Mousse Curd-to eat alone or on top of pavlovas-see other recipe

絶妙な黄金比率のタレと、水を使わないからずっと柔らかいまんまです。 かなり美味しいです。

絶妙な黄金比率のタレと、水を使わないからずっと柔らかいまんまです。 かなり美味しいです。

ホットケーキミックスさえあれば生地は完成!! しかもトースターで焼くから超~お手軽♪ パンとしてもお菓子としてもどっちでもOKな一品(*^.^*) 中のクリームは好評いただいているレンジでカスタードクリームを入れました♡ お好みで生クリームやチョコクリームなどアレンジもオススメでーす!!  ★材料★ ホットケーキミックス  150g 水  50~55cc  ★手順★ ◎まず棒を作る!(4つ) 牛乳パックのような厚紙を適当な大きさの長方形に切り、それを細長い筒状に丸めてホッチキスで両端を止める それを紙が見えないように全体をアルミホイルで覆う   ホットケーキミックスと水(まず50ccいれて追加するなら+5ccを微調整しながら)を入れて、手でこねて4等分にする 細長~い紐状に生地を伸ばし棒に巻き付けていく 巻き終わったら両手で挟んで手のひらでコロコロして形を整えながら転がす ※この時少し押さえつけるように棒に密着させる気持ちで! アルミホイルを敷きオーブントースターの1000Wで10分ぐらい焼く ※必ず途中でひっくり返しながら、まんべんなく焼き目がつくようにする!…

ホットケーキミックスさえあれば生地は完成!! しかもトースターで焼くから超~お手軽♪ パンとしてもお菓子としてもどっちでもOKな一品(*^.^*) 中のクリームは好評いただいているレンジでカスタードクリームを入れました♡ お好みで生クリームやチョコクリームなどアレンジもオススメでーす!! ★材料★ ホットケーキミックス 150g 水 50~55cc ★手順★ ◎まず棒を作る!(4つ) 牛乳パックのような厚紙を適当な大きさの長方形に切り、それを細長い筒状に丸めてホッチキスで両端を止める それを紙が見えないように全体をアルミホイルで覆う ホットケーキミックスと水(まず50ccいれて追加するなら+5ccを微調整しながら)を入れて、手でこねて4等分にする 細長~い紐状に生地を伸ばし棒に巻き付けていく 巻き終わったら両手で挟んで手のひらでコロコロして形を整えながら転がす ※この時少し押さえつけるように棒に密着させる気持ちで! アルミホイルを敷きオーブントースターの1000Wで10分ぐらい焼く ※必ず途中でひっくり返しながら、まんべんなく焼き目がつくようにする!…

chocolate espresso caramels

Chocolate espresso caramels

My brother’s mom-in-law introduced me to these ever so moreish, melt in the mouth treats.  They are seriously addictive and I truly have to limit myself to just a couple at a time.  They also…

My brother’s mom-in-law introduced me to these ever so moreish, melt in the mouth treats. They are seriously addictive and I truly have to limit myself to just a couple at a time.

水とチョコレートってダメな組み合わせかと思いきや、混ぜあわせると美味しいチョコムースになるそうなんです!あなたも作ってみてください♪

水とチョコレートってダメな組み合わせかと思いきや、混ぜあわせると美味しいチョコムースになるそうなんです!あなたも作ってみてください♪

サクサクまんまるクッキーシューの画像

サクサクまんまるクッキーシュー

スプーンですくったときのやわらかさは、とろとろプリンならではの魅力。

スプーンですくったときのやわらかさは、とろとろプリンならではの魅力。

These easy Double Chocolate Peanut Brownies are loaded with dark chocolate flavor, creamy cheesecake and rich peanut butter!

Double Chocolate Cheesecake Peanut Butter Brownies (brownie mix, fat free cream cheese, egg whites, better than PB)

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濃厚なのにシュワシュワ~なチョコスフレ!

Dessert Chocolate, Cheese Cakes, Sweet Bread, Meat Loaf, Sweet Recipes, Bread Recipes, Breads Bakery, Japan, Bakeries

楽天が運営する楽天レシピ。ユーザーさんが投稿した「ベビーカステラ」のレシピページです。ホットケーキミックス、バターを使わず小麦粉とサラダ油で作れます♪ホットプレートのたこやき器を使っています。。ベビーカステラ。卵,砂糖,塩,はちみつ,サラダ油,小麦粉,ベーキングパウダー,牛乳,バニラエッセンス(あれば)

ベビーカステラ レシピ・作り方

楽天が運営する楽天レシピ。ユーザーさんが投稿した「ベビーカステラ」のレシピページです。ホットケーキミックス、バターを使わず小麦粉とサラダ油で作れます♪ホットプレートのたこやき器を使っています。。ベビーカステラ。卵,砂糖,塩,はちみつ,サラダ油,小麦粉,ベーキングパウダー,牛乳,バニラエッセンス(あれば)

卵が1個あればふゎしゅゎ可愛いカップスフレが簡単に出来ちゃいます!ふわっと膨らんだところをハフハフ召し上がれ~♪

卵1個で簡単!ふわっとカップスフレ

卵が1個あればふゎしゅゎ可愛いカップスフレが簡単に出来ちゃいます!ふわっと膨らんだところをハフハフ召し上がれ~♪

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Italian Cream Puffs with Custard Filling (St. Joseph’s Day Pastries)

Italian cream puffs with a rich custard filling are a classic Italian dessert. They are traditionally eaten on St. Joseph's Day, but I say indulge in them year-round!

Mini Tartes Tatin with Caramel Sauce | Williams Sonoma

Essentially an upside-down apple tart, tarte tatin is one of best-loved French desserts, and for good reason. Here, using purchased puff pastry makes it simple to assemble individually sized tarts,.

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