鮨 青木, Tokyo

鮨 青木のレストラン情報、東京カレンダー掲載記事をご紹介! もう口コミには頼らない、東京を遊びつくすための最新グルメ情報が丸ごとあなたのものに。

Homemade Temari-Sushi.

。:°ஐ*。:日本語⬇️ Today's Homemade Temari-Sushi. Temari means "hand ball ", a traditional embroidered ball. I made with Ootoro : fatty Tuna , Tai : Sea bream , Ikura : Salmon roe , Salmon , Hotate : scallop and some Japanese veggies pickles. I added same plum blossom as yesterday. I really love this flower ☺️ can't wait to have spring soon ! . . 今日の手まり寿司。食材は、トロ、鯛、ホタテ、イクラ、サーモンと野菜(浅漬け)です。 作ろうと思ってたデザインを作るのを忘れていて、終わった後で気が付きました。。 次にしよう、、 料理始める前にノートへ企画書(私が仕事でやってるような)みたいに書かないといけないかもね、物忘れの激しい年頃。。。…

日本語⬇️ Now I'm making the Video about how to cook these Temari- sushi ❗️ so you can make them at home and enjoy Sushi I will post it soon. Todays Temari - sushi is lil special Today , 3rd of March,we have Hinamatsuri , also called Doll's Day or Girls' Day, it is a special day in Japan. Hinamatsuri is celebrated each year on March 3. Platforms covered with a red carpet are used to display a set of ornamental dolls ( hina-ningyō ) representing the Emperor, Empress, attendants, and...

日本語⬇️ Now I'm making the Video about how to cook these Temari- sushi ❗️ so you can make them at home and enjoy Sushi I will post it soon. Todays Temari - sushi is lil special Today , 3rd of March,we have Hinamatsuri , also called Doll's Day or Girls' Day, it is a special day in Japan. Hinamatsuri is celebrated each year on March 3. Platforms covered with a red carpet are used to display a set of ornamental dolls ( hina-ningyō ) representing the Emperor, Empress, attendants, and...

山本ゆりの"あまいものでも作ろう"「卵不使用!抹茶ミルクのくるみクッキー」 | お菓子・パンのレシピや作り方【corecle*コレクル】

卵不使用!抹茶ミルクのくるみクッキー

卵不使用 抹茶 ミルク クルミ クッキー

mackerel, shrimp, octopus, salmon, yellowtail miso, cutlass fish

やきうお(7本) 鯖・鯛さび焼・エビ サウザンアイランドソース・タコたれ焼・サーモンタルタルソース・ ハマチ味噌(味噌は自家製)・太刀魚

Tempura 天ぷら

日本人のごはん/お弁当 Japanese meals 天ざる!Tenzaru =Tempura +Zarusoba. Gonna buy some prawns and tempura powder and go wild!!lol Yum!!

香ばしいパンがビーフのおいしさをすべてキャッチ!|『ELLE a table』はおしゃれで簡単なレシピが満載!

牛カツサンド

ELLE ONLINE(エル・オンライン)のグルメチャンネル。時間のあるときにトライしたい、煮込み料理。とろけるようにやわらかく仕上がる、とっておきのレシピだ。 レシピはこちらから

諸崎浩幸:和食/tai red snapper sashimi / 鯛の刺身

しかもね、刺身もさかなも口にあわないのです。バイアスじゃなくて、食べる都度違和感を感じて、なんだこれ、とおもって、それが続いて、結局口に合わんのだなと。。。残すほどじゃないけどほんとーに残念。。焼き魚を日本一きれいに平らげる技術もってるのに、腕がなまるわ。言葉にうまくできないけど、なんぬるっとしたしたざわりなのね。ソバはおいしいので、ひたすら毎日ソバを食べる昼がもう何ヵ月もつづいている

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