I tried this and everyone liked them. (Also a little tip is you can use croissant pastry to make this I did)

denna vackra rosformade dessert gjort på äpplen som lindats in i smördeg

Chocolate-covered crepe cakes and gold flakes together? It's a matcha made in heaven.

Matcha Gold Crepe Cakes

I'm way too lazy to make these but I'd eat the pants off of them if a nice French person made me a huge stack

大吟醸、純米大吟醸、吟醸、純米吟醸、本醸造、純米…。日本酒には様々な種類が存在し、お気に入りを選ぶ楽…

大吟醸、純米大吟醸、吟醸、純米吟醸、本醸造、純米…。日本酒には様々な種類が存在し、お気に入りを選ぶ楽…

An easy No-Bake Oreo Cheesecake with an Oreo crust! This no-bake cheesecake makes a perfect dessert for any time of year!

An easy No-Bake Oreo Cheesecake with an Oreo crust! This no-bake cheesecake makes a perfect dessert for any time of year! (Easy No Bake Cheesecake)

Interview with Christopher Elbow

Christopher Elbow Chocolates-Haley likes Passionfruit Caramel, Venezuelan Dar Chocolate and Strawberry Balsalmic. I like Clover Honey too.

Strawberries Filled with “Clotted” Cream, a delicious cheat using whipped cream and silky mascarpone cheese. Perfect for brunch or afternoon tea!

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Strawberries filled with "clotted" cream. Williams-Sonoma's October 2015 Cooking Club features the new Bobby Flay book Brunch at Bobby's.

濃厚ですが上品な味わいになりました。ガッツリ抹茶を味わいたいならガトー抹茶もオススメです。こちらは贈答品などによろしいかと。 あるいはこのテリーヌにアレンジでもう少し糖分と抹茶を足してみるのもいいかも? とりあえず基本の抹茶テリーヌをどうぞ。 *薄力粉を使う代わりにコースターチ。これで抹茶風味を少しでも損なわない工夫。 *白チョコ分離が問題となりやすいので、面倒ですが玉子のボウルはそれぞれ湯煎しながらの作業です。(温度差で白チョコ分離しやすいので)40~45℃の湯が目安。 *卵白は酷く泡立てないことでキメの詰まった見た目になりました。 *抹茶を新しいものや上等なもので作るとよりいっそう高級感が増し抹茶感を楽しめると思います。仕上げのデコレーション抹茶ふりふりは食べる直前にやると香りも楽しめて良いのではないでしょうか♪オススメです。 *作って初日には食べないで次の日以降に食べて下さい。味が落ち着きますので。 初日はバター生クリーム味が浮いていて抹茶感がボンヤリしてます。 *オーブンシートはやはり「繰り返し使えるオーブンシート」というのを使ってます。焼成後シワになりにくく...

濃厚ですが上品な味わいになりました。ガッツリ抹茶を味わいたいならガトー抹茶もオススメです。こちらは贈答品などによろしいかと。 あるいはこのテリーヌにアレンジでもう少し糖分と抹茶を足してみるのもいいかも? とりあえず基本の抹茶テリーヌをどうぞ。 *薄力粉を使う代わりにコースターチ。これで抹茶風味を少しでも損なわない工夫。 *白チョコ分離が問題となりやすいので、面倒ですが玉子のボウルはそれぞれ湯煎しながらの作業です。(温度差で白チョコ分離しやすいので)40~45℃の湯が目安。 *卵白は酷く泡立てないことでキメの詰まった見た目になりました。 *抹茶を新しいものや上等なもので作るとよりいっそう高級感が増し抹茶感を楽しめると思います。仕上げのデコレーション抹茶ふりふりは食べる直前にやると香りも楽しめて良いのではないでしょうか♪オススメです。 *作って初日には食べないで次の日以降に食べて下さい。味が落ち着きますので。 初日はバター生クリーム味が浮いていて抹茶感がボンヤリしてます。 *オーブンシートはやはり「繰り返し使えるオーブンシート」というのを使ってます。焼成後シワになりにくく...

初心者さんも簡単にできる、基本のアイシングクッキー!作り方とデコレーションレシピ - Latte

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CCHAN Cooking4層の抹茶レアチーズケーキ♪出来上がりは感動ものの美しさ!特別な日にぜひ。■材料(15?丸形1台)(ボトム)クッキー…100g溶かしバター(無塩)…50g(抹茶チーズケーキ)クリームチーズ…200g砂

4層の抹茶レアチーズケーキの作り方 特別な日にオススメ

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ひとくち抹茶クレープ ~ レシピ | Tastemade

ひとくち抹茶クレープ

Matcha Gold Crepe Cakes~ Whipped cream, chocolate and gold leaf make this the most stunning use for matcha yet.

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