日本人ならきちんと知っておきたい、正しい「和食の並べ方」

Japanese Drinks, Japanese Food, Japanese Cat, Food Charts, Ramen Noodles, Japan Japan, Kobe Beef, Sapporo, Food & Drinks

カットしたハーブをアイストレーに入れ、オリーブオイルを垂らして冷凍庫へ。使う時は、固まったキューブごとフライパンに入れられるから、とっても便利!

「フレッシュハーブ」を残さずに使い切る!美味しいレシピ&おしゃれな使い方♪

We often use fresh herbs for our dishes at the Inn. We love this idea~preserve left over herbs in oil - The perfect way to keep them so they can go from freezer right to frying pan.

アジア風小鉢料理ランチ。ルーティン。 の画像|西野椰季子のマクロビオティックレシピ

アジア風小鉢料理ランチ。ルーティン。 の画像|西野椰季子のマクロビオティックレシピ

カフェ風カレーランチ夏野菜いっぱいな一皿

『カフェ風カレーランチ。想定外の美味しさが創造される。』

Pinterest
Search