おせち

12 ピン0 フォロワー
This is what Japanese Food dreams are made of... Yummy! #Japaneasy

This is what Japanese Food dreams are made of... Yummy! #Japaneasy

I like Japanese food and this is the course menu based on the sea food. I particularly like the salmon!

I like Japanese food and this is the course menu based on the sea food. I particularly like the salmon!

Assorted Japanese Dishes

Assorted Japanese Dishes

壱の重  数の子、田造り、黒豆、伊達巻、紅白かまぼこ、  たたき牛蒡、さつま芋の2色茶巾、ゆり根の梅肉和え、  金柑なます、菊蕪、いくらの醤油漬け、黒酢蓮根、完熟金柑弐の重  海老

壱の重 数の子、田造り、黒豆、伊達巻、紅白かまぼこ、 たたき牛蒡、さつま芋の2色茶巾、ゆり根の梅肉和え、 金柑なます、菊蕪、いくらの醤油漬け、黒酢蓮根、完熟金柑弐の重 海老

日本人のごはん/お弁当 Japanese meals/Bento おせち料理 traditional New Year's food/osechi

日本人のごはん/お弁当 Japanese meals/Bento おせち料理 traditional New Year's food/osechi

Japanese New Year’s Food, Osechi / Tokyo Pic

Japanese New Year’s Food, Osechi / Tokyo Pic

花ヲツマミニ   ●和食●

花ヲツマミニ ●和食●

おせち

おせち

何気なく過ごしてきた「お正月」。その由来や過ごし方などについて改めてまとめてみました。本来の意味や過ごし方を知ることで伝統行事の素晴らしさを再認識してみましょう。

何気なく過ごしてきた「お正月」。その由来や過ごし方などについて改めてまとめてみました。本来の意味や過ごし方を知ることで伝統行事の素晴らしさを再認識してみましょう。

「木屋町 櫻川」の「おせち二段重」|エル・オンライン

【ELLE gourmet】「木屋町 櫻川」の「おせち二段重」|エル・オンライン

「木屋町 櫻川」の「おせち二段重」|エル・オンライン


その他のアイデア
Des Bentos vraiment très appétissants ....

Des Bentos vraiment très appétissants ....

お正月といえば、おせち料理ですよね。今回はワンプレートで綺麗に盛りつけたおせち料理をご紹介します♪(2ページ目) もっと見る

osechi ryori

osechi ryori

Japanese New Year food. Osechi-ryori

Japanese New Year food. Osechi-ryori

いろんな願いや祈りの歴史がある日本の伝統文化「おせち料理」。新しく始まる1年間を無事に幸せに暮らせるようにと、古の昔から語り継がれてきたおせち料理のレシピには、その1つ1つに様々な意味があります。一の重、二の重、三の重と伝統的なおせち料理の詰め方、おせち料理に欠かせない基本の料理のレシピとその意味や、盛り付けアイデアな

Japanese traditional New Year foods, Osechi おせち料理

Japanese traditional New Year foods, Osechi おせち料理

rolled meat served cold could be a good alternative to the terrine... terrine is good though

rolled meat served cold could be a good alternative to the terrine... terrine is good though

Beautiful food,  Japan.

ワンプレートおせち☆ちょこちょこ盛り

Beautiful food, Japan.

Osechi is arguably the most important meal of the year in Japan. Each dish is served as a symbol or wish for the coming year. Typically, colorful and beautiful dishes are packed in layers of lacquer boxes, called jubako. The kinds of osechi dishes prepared in households vary from region to region, which they have a special meaning celebrating the New Year.

Osechi is arguably the most important meal of the year in Japan. Each dish is served as a symbol or wish for the coming year. Typically, colorful and beautiful dishes are packed in layers of lacquer boxes, called jubako. The kinds of osechi dishes prepared in households vary from region to region, which they have a special meaning celebrating the New Year.

おつまみプレート もっと見る

Pinterest
検索