From making easy ravioli and chocolate bars, to preserving herbs and wine, ice cube trays are incredibly useful.

From making easy ravioli and chocolate bars, to preserving herbs and wine, ice cube trays are incredibly useful.

Pears in Puff Pastry. Slice pear in half, core it, and add cuts. Place pears on ready-made puff pastry, cut around 1/2 inch. Brush pastry with beaten egg, sprinkle with brown sugar. Bake at 180 for 15 mins.

Pears in Puff Pastry. Slice pear in half, core it, and add cuts. Place pears on ready-made puff pastry, cut around 1/2 inch. Brush pastry with beaten egg, sprinkle with brown sugar. Bake at 180 for 15 mins.

Berry Cheesecake Bars – a sweet and delicious dessert topped with fresh berries. Perfect for the summertime and comes together easily | rasamalaysia.com

Berry Cheesecake Bars – a sweet and delicious dessert topped with fresh berries. Perfect for the summertime and comes together easily | rasamalaysia.com

「ふわふわ~♡幸せのスフレパンケーキ❀」本家幸せのパンケーキは食べた事がないので、別物なんですが...見た目は少し近づいたかな♪このパンケーキ、ふわしゅわで美味しいです( ¯∀¯ )♥【楽天レシピ】

「ふわふわ~♡幸せのスフレパンケーキ❀」本家幸せのパンケーキは食べた事がないので、別物なんですが...見た目は少し近づいたかな♪このパンケーキ、ふわしゅわで美味しいです( ¯∀¯ )♥【楽天レシピ】

① 薄力粉60gに牛乳70ccとリコッタチーズ100g、卵黄2個、ベーキングパウダー 小さじ1/2、塩1つまみを入れ混ぜます。 ② 卵白は泡立て器で角が立つまでしっかり泡立てます。

① 薄力粉60gに牛乳70ccとリコッタチーズ100g、卵黄2個、ベーキングパウダー 小さじ1/2、塩1つまみを入れ混ぜます。 ② 卵白は泡立て器で角が立つまでしっかり泡立てます。

バター不使用!極上濃厚豆腐ガトーショコラの画像

バター不使用!極上濃厚豆腐ガトーショコラの画像

Pinterest
検索