小野江理子

小野江理子

小野江理子
More ideas from 小野江理子
お店やってます♡/ハンドメイド/ワークショップ*/イベント*/hcmt*…などのインテリア実例 - 2015-04-17 07:36:27 | RoomClip(ルームクリップ)

お店やってます♡/ハンドメイド/ワークショップ*/イベント*/hcmt*…などのインテリア実例 - 2015-04-17 07:36:27 | RoomClip(ルームクリップ)

店舗ファサードデザイン

The interior design studio estudiHac has designed the new Poncelet Cheese Bar Barcelona, ​​located inside the Hotel Meliá Sarriá. This new culinary space has a total of 400 square meters on the ground floor of the hotel, and is called.

Fragments of architecture

Completed in 2014 in Shenzhen, China. Images by Benoit Florençon. LineHouse was commissioned to design a delicatessen in Shenzhen. The deli is conceived from both inside and out as an intricate casing, nestled.

まちにできた小さなイタリアンレストラン。地元を元気にしたい店主の思い/medicala vol.5|大分県 竹田市|「colocal コロカル」ローカルを学ぶ・暮らす・旅する

まちにできた小さなイタリアンレストラン。地元を元気にしたい店主の思い/medicala vol.5|大分県 竹田市|「colocal コロカル」ローカルを学ぶ・暮らす・旅する