メンズ

Collection by ぼん • Last updated 9 weeks ago

254 
Pins
  Groom Hair Styles, Medium Hair Styles, Short Hair Styles, Hair Cutting Techniques, Asian Haircut, Bright Pictures, Grunge Hair, Boy Hairstyles, Haircuts For Men

The Philophobic : Daler √

BOOK3 OF RAID : DALER as new book for our single Daler Firdaus from Behind The Goodness also 4 Bad Boys t h e p h i l o p h o b i c Lelaki itu yang menggelarkan dirinya sendiri sebagai seorang Philophobia sedangkan dia pernah suka seseorang. Dia sendiri mengubah hidupnya menjadi manusia yang biasa dan tercapai hasratnya untuk sambung belajar di sebuah Universiti di Malaysia. Tak berminat ke Oversea. Tiba-tiba jadi yang paling famous dalam U , tiba-tiba mempunyai secret admire yang dia…

  Korean Haircut Men, Korean Men Hairstyle, Asian Haircut, Korean Hairstyles, Two Block Haircut, Gents Hair Style, Hair Cutting Techniques, Androgynous Hair, Medium Hair Styles

(スタイル名なし)|ヘアサロン ブリーン トウキョウ(Hairsalon BREEN Tokyo)のヘアカタログ|ホットペッパービューティー

【ホットペッパービューティー】ヘアサロン ブリーン トウキョウ(Hairsalon BREEN Tokyo)のヘアスタイル:(スタイル名なし)をご紹介。

Someone is as innocent as cha eunwoo Saranghae to both😊 Asian Actors, Korean Actors, Cha Eunwoo Astro, Lee Dong Min, Pre Debut, Sanha, Kdrama Actors, True Beauty, Korean Singer

eunwoo pics (@eunwooarchived)

The latest Tweets from eunwoo pics (@eunwooarchived). pictures and gifs aren't mine, credit on pictures. please don't crop out fansite logos. 151122

  Korean Haircut Men, Korean Boy Hairstyle, Asian Man Haircut, Korean Men, Hair Korean Style, Korean Short Hair, Two Block Haircut, Rafael Miller, Kim Young

𝒆𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆𝒂𝒍💫 (@ethereal_yh)

The latest Tweets from 𝒆𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆𝒂𝒍💫 (@ethereal_yh). #더보이즈 #영훈

  Korean Male Actors, Handsome Korean Actors, Asian Actors, Korean Idols, Song Kang Ho, Sung Kang, Jung So Min, Cute Korean Boys, Cute Boys

Queen Of Mystery

{ SLOW UPDATE } Kisah seorang gadis cantik yang terpisah dari keluarga kandungnya dikarenakan diculik oleh musuh ayahnya. Sehingga ia bertemu dengan Grandpama angkatnya dijalanan sepi dengan keadaan yang dibilang ganas Gadis itu dibesarkan oleh Grandpama yang tak lain seorang mafia dulu. Karena ia seorang mafia, gadis itu diajarkan beladiri, cara menembak dan masih ada banyak lagi. Karena gadis itu menjadi wanita yang kuat bahkan mungkin sekarang kekuatan gadis itu melebihi Grandpama Dan…

  Handsome Korean Actors, Handsome Boys, Annoying Pictures, F4 Boys Over Flowers, China Movie, Chines Drama, Oh My Heart, A Love So Beautiful, Daddy Long

My Dear Loser

Siapa yang bilang kalau 'cowok harus melindungi cewek' pepatah itu tidak akan berlaku bagi seorang Genza. Bagi Genza, Alden adalah segalanya. Kekasihnya, bagian hidupnya, sosok rapuh yang begitu Genza lidungi. Tidak ada yang boleh menyentuh Alden kecuali dirinya. Obsesi, cinta, dan ketakutan selalu menghampiri Genza setiap harinya. Sampai pada saatnya ia harus melepas Alden. Membawa perubahan besar yang tidak Genza sangka sebelumnya. Alden berubah, hanya karena satu kesalahan yang ia…

  Korean Haircut Men, Asian Boy Haircuts, Korean Boy Hairstyle, Asian Man Haircut, Haircuts For Men, Korean Men Hair, Hairstyles For Asian Men, Cute Boy Hairstyles, Japanese Hairstyles

Baper : I.N (ON GOING)

"Yang Jeongin! Udah deh jangan gombal terus!" "Abisnya lo lucu sih kalo lagi salting, hehe." Hehe hehe gundulmu, jantung gue udah spot dari tadi. Gak sopan banget lo, Yang Jeongin udah bikin gue punya perasaan lebih dari sekedar temen. Makasih atas gombalannya. #06 in Pacar [26/04/19] #22 in Pacar [28/06/19] #64 in kisah remaja [31/05/20] #71 in first love [20/07/20] #71 in ngakak [20/07/20] #53 teenromance [03/12/20]

  New Long Hairstyles, Tomboy Hairstyles, Levi Haircut, Short Hair Tomboy, Pop Hair, Asian Haircut, Korean Short Hair, Androgynous Hair, Medium Hair Styles

前下がりセンターパート:L082829231|アンダーバーホワイト(_WHITE)のヘアカタログ|ホットペッパービューティー

【ホットペッパービューティー】アンダーバーホワイト(_WHITE)のヘアスタイル:前下がりセンターパートをご紹介。

  Korean Men Hair, Korean Haircut Men, Asian Man Haircut, Korean Hair Color, Korean Short Hair, Men Hair Color, Asian Men Short Hairstyle, Asian Boy Haircuts, Korean Boy Hairstyle

(スタイル名なし)|ヘアサロン ブリーン トウキョウ(Hairsalon BREEN Tokyo)のヘアカタログ|ホットペッパービューティー

【ホットペッパービューティー】ヘアサロン ブリーン トウキョウ(Hairsalon BREEN Tokyo)のヘアスタイル:(スタイル名なし)をご紹介。

The top short hairstyles for men for the year 2018 are eye-catching and somewhat sophisticated. Today the short mens hairstyles have become particularly. Korean Haircut Men, Korean Men Hairstyle, Asian Haircut, Middle Part Hairstyles Men, Middle Part Haircut, Permed Hairstyles, Boy Hairstyles, Mens Hairstyle Images, Two Block Haircut

並木一樹/NAMIKAZU/ナミカズ on Instagram: “today's guest🌿#ナミキマッシュ ・ センターパートが夏に人気です♪ ・ オシャレなメンズヘアーも是非BRIDGE並木まで😆🌿🙌🏻 ○ ○ 渋谷区神宮前6-9-11サカイビル2F ☎︎03-3400-0214 BRIDGE ナミキカズキ…”

383 Likes, 0 Comments - 並木一樹/NAMIKAZU/ナミカズ (@jojonamikikaz) on Instagram: “today's guest🌿#ナミキマッシュ ・ センターパートが夏に人気です♪ ・ オシャレなメンズヘアーも是非BRIDGE並木まで😆🌿🙌🏻 ○ ○ 渋谷区神宮前6-9-11サカイビル2F…”

  Haircuts For Long Hair, Boy Hairstyles, Haircuts For Men, Two Block Haircut, Hear Style, Korean Men Hairstyle, Asian Haircut, Hair Inspo, Short Hairstyles

ナチュラル メンズ ショート メンズヘア×MEN'S GROOMING SALON AOYAMA by kakimoto arms×刈り上げ・2ブロック専門美容師 ヤマモトカズヒコ×464108【HAIR】

ナチュラル メンズ ショート メンズヘアヘアスタイルや髪型の写真・画像はこちら。HAIR(ヘアー)は気になる髪型の最新カタログや、豊富なヘアスタイルの写真画像をチェックしたり、ヘアサロンやスタイリスを探したりもできちゃう。ヘアスタイルのほかにもファッション、メイク、恋愛、ネイルまでおしゃれに関する情報満載の最新トレンドメディアです。

Behind the scenes of Cha Eunwoo Singles Magazine ( July 2019 issue ) photoshoot Korean Male Actors, Korean Idols, Korean Men, Cha Eunwoo Astro, Good Looking Actors, Lee Dong Min, Ulzzang Korea, Sanha, Korean Singer

Astro Cha Eun-woo

[BY 판타지오] 안녕하세요! 꼭 맞는 직업을 찾아 신이 난 판타지기 인사드립니다! 새로 찾은 제 직업 궁...

  A Love So Beautiful, My Love, Smart Styles, Handsome Actors, My Forever, Asian Actors, Hot Boys, Boyfriend Material, K Idols

Hot lại clip Hồ Nhất Thiên 6 năm trước: Vu vơ đưa bạn đi hẹn hò giấu mặt mà chiếm sóng vì quá soái, khiến MC phát cuồng

Hồ Nhất Thiên từng chia sẻ rằng anh rất xấu hổ vì clip đưa bạn đi hẹn hò nhưng bất ngờ lại được lên sóng truyền hình.