Hiroko Uetaka

1 follower
·
5 following
Hiroko Uetaka
More ideas from Hiroko
軽い食感のビスキュイシャンパーニュと、ベリー系のコンフィチュールを重ね、なめらかな口どけのチーズケーキクリームで包み込みました。

軽い食感のビスキュイシャンパーニュと、ベリー系のコンフィチュールを重ね、なめらかな口どけのチーズケーキクリームで包み込みました。

カシスとアールグレイのムースケーキ - 土屋 英明シェフのレシピ。カシスの甘酸っぱさと後味に残るアールグレイの香り。大切な方へのプレゼントに。 比較的手に入りやすい《カシスジャム》を使用しました。ベリー系のジャムなら何でも代用可です。 ケーキ用の箱に入れる時はケーキフィルムを周りに巻きましょう。 まだ凍った状態で作業を行うとキレイに出来ます。

カシスとアールグレイのムースケーキ - 土屋 英明シェフのレシピ。カシスの甘酸っぱさと後味に残るアールグレイの香り。大切な方へのプレゼントに。 比較的手に入りやすい《カシスジャム》を使用しました。ベリー系のジャムなら何でも代用可です。 ケーキ用の箱に入れる時はケーキフィルムを周りに巻きましょう。 まだ凍った状態で作業を行うとキレイに出来ます。

Delicious, rich and creamy, with all the ingredients you love in a banana split, this no-bake Banana Split dessert will be one you make again and again.

No Bake Banana Split Dessert - Delicious, rich and creamy, with all the ingredients you love in a banana split, this no-bake Banana Split dessert will be one you make again and again.

Peach Cream Pie - A Bryce’s copycat - Bryce's is a cafeteria in Texarkana, TX

Pleasing Peach Cream Pie is overflowing with fresh, juicy peaches. You'll love this cream pie recipe as soon as you taste it. Every one of this peach pie's three layers is delicious on its own but taste even better when piled on top of each other.