An old Japanese house has been transformed into a landscape architecture studio featuring a rockery.

Ogawa Sekkei converts house to landscape architecture studio

Japanese architecture studio mA-style architects designed the 'Light Walls House', a minimal home with wooden roof beams that diffuse natural sunlight in a unique way. Located in a residential area in Toyokawa, the sun-drenched interiors consist of four individual boxes that act as private spaces and can be entered via ladders

A Minimal Wooden House Filled With Natural Sunlight By mA-Style Architects

Project: Kung Yu's Studio | SEKSAN DESIGN - Landscape Architecture and Planning- I like the light under the seat, that's all ~!

選択:幹が細く、背の高い植物 林のように見える なぜ区切る?中途半端。佇むベンチに腰掛けていることを想像すると圧迫感を感じる。

We have learned so much from the Japanese - as classic as this image is in "traditional" Japanese architecture...it is practically speaking, timeless.

We have learned so much from the Japanese - as classic as this image is in "traditional" Japanese architecture...it is practically speaking, timeless.

The Layer House by Hiroaki Ohtani (2003) | Kitchens & few other small practical spaces

The Layer House by Hiroaki Ohtani (2003)

justthedesign: The Hiroaki Ohtani Layer House In Kobe. (PS: Just The Design On Twitter.) ※連想備忘録。 紙のルーバーによる視線の操作を外壁で利用するのはどうか。

Moden Japanese style space design.#Japan

最近はあまり必要とされない和室・・ それでもやっぱり和室があると、客間としても便利ですし、雰囲気がぐっと引き締まります。 自然木をつかった床の間、吊押入・・いかがですか?! 詳しくはHPをご覧ください!… もっと見る


その他のアイデア
Pinterest
検索