Fumi Yama
Fumiさんの他のアイデア
- #assiette #culinaire #art #food #foodporn #gastronomy #gastronomie #culinary #foodart #gourmet #gourmand #museumviews #hautecuisine #fooddesign #finedining

- #assiette #culinaire #art #food #foodporn #gastronomy #gastronomie #culinary #foodart #gourmet #gourmand #museumviews #hautecuisine #fooddesign #finedining

Rhubarb Tart

Rhubarb Tart

funny food - lustiges essen für gross und klein creativ zubereitet

funny food - lustiges essen für gross und klein creativ zubereitet

餃子の皮のピザ

餃子の皮のピザ

キュウリ祭り!秋鮭やなんかのフィンガーフード2種 : ビジュアル系フード

キュウリ祭り!秋鮭やなんかのフィンガーフード2種 : ビジュアル系フード

カブのカルパッチョ

カブのカルパッチョ

gorgeous canapes

gorgeous canapes

http://learn-photo-art.digimkts.com  I am going to take some of my own.   I had a pro ask me how I did something like this.  Anyone can do this.  food photography ice cream  .  I had a pro ask me how I did something like this.   This is making me hungry.   Learn how today.

http://learn-photo-art.digimkts.com I am going to take some of my own. I had a pro ask me how I did something like this. Anyone can do this. food photography ice cream . I had a pro ask me how I did something like this. This is making me hungry. Learn how today.

コツ①:粗塩を使いましょう 塩はできれば、食卓塩ではなく、粗塩(自然塩)を使うのがオススメです。また、バジルを使う時には清潔を心がけ、表面を常に塩で覆うようにしてください。 コツ②:水気厳禁 バジルの葉を洗ったら、キッチンペーパーなどの上でよく乾燥させること。水気が残らないように注意しましょう。 ▷二~三日で完成 塩に漬けてから二~三日でほどで使えます。瓶に入った姿も可愛いですね!要冷蔵で、保存状態が良ければ一年程使用可能です。

❤

咲くタマネギ,食品ガーニッシュ,飾りのアイデア,タマネギ,花食品,まな板,美しい花,バルサミコ酢,食事,おかしいです,ベジタリアンのレシピ,髪,料理レシピ,チュートリアル,植物,美食,チケット,チキン,果物,美しさ,Onion Flower,Meals,Funny,Vegetarian Recipes,Hair,Cooking Recipe,Tutorials,Plants,Gastronomy,Tickets