Croissants with pesto, rucola, figs and prosciutto / Image via: gotujebolubi #recipe

Croissant sandwiches with pesto, rucola, figs and prosciutto. I use fig jam and spinach instead of figs and rucola (because it's easier/more available), and it's delicious. My fiancé loves it and it's super easy.

枝豆がワインのお供に大変身!クリスピーパルメザン枝豆のレシピ★ - macaroni

枝豆がワインのお供に大変身!クリスピーパルメザン枝豆のレシピ★ - macaroni

210 per serving, 2 servings Crispy Parmesan Edamame (Soy Beans). love these can eat them like pop corn.

Best Eggs Benedict

Best Eggs Benedict

Hands down my all time favorite thing for breakfast! This recipe has an odd method for making the Hollandaise sauce, but the pictures look yummy yummy yummy!

じゃがいものポタージュ

じゃがいものポタージュ

餃子の皮などでチーズを包んで、オーブンで焼きます。 あふれるチーズがたまらない美味しさ。

【フォンデュ&ラクレット】 とろ~り、びよーん♪のおいしいチーズ料理

レシピ:キャベツのポタージュスープ

キャベツのポタージュスープ

レシピ:キャベツのポタージュスープ

Pinterest
Search